free download 78 travel guides written by experts

iNES IPTV: “2008 va fi un anul IPTV-ului pe piata din Bucuresti”

Conform reprezentanţilor iNES GROUP, piaţa locală de IPTV îşi va păstra dinamica anul viitor, estimând o creştere de cel puţin 200%

Conform reprezentanţilor iNES GROUP, în Bucuresti serviciul iNES IPTV câştigă popularitate în rândul utilizatorilor, dovadă fiind, pe de o parte, o creştere constantă a cererilor din partea acestora pentru această opţiune.

Serviciul iNES IPTV a fost introdus în România în anul 2005 de către iNES GROUP, compania fiind în prezent, singurul provider al acestui gen de serviciu de pe piaţa din Bucuresti. Conform reprezentanţilor companiei, până în prezent, piaţa locală de IPTV a trecut printr-o perioadă de acomodare şi adaptare la acest nou serviciu, însă, începând cu anul viitor se aşteapă o creştere a interesului utilizatorilor care vor opta pentru IPTV.

Pentru anul 2008, providerul estimează că piaţa locală de IPTV îşi va menţine ritmul de creştere de 200%. 

„Pînă acum, IPTV-ul a cunoscut o perioadă de pionierat în România iar iNES GROUP a fost primul provider care a oferit şi a promovat acest tip de serviciu, poziţionat iniţial, prin prisma noutăţii sale, ca un serviciu high-end. Deşi nu a depăşit complet această etapă, se observă deja un interes din ce în ce mai mare pentru IPTV, ceea ce ne determină să estimăm că anul viitor vom asista la o crestere substantiala a cererilor de instalare,” declară Radu Rusu, Operations Manager iNES IPTV România.

Bucuresti, 12.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *