free download 78 travel guides written by experts

Afaceri de 7 milioane euro pentru Be Proffice in luna noiembrie

Compania Be Proffice, liderul pietei de birotica si papetarie din Romania, a inregistrat un rulaj de 7 milioane euro in luna noiembrie a acestui an, cu 32 de procente mai mult fata de media lunara de vanzari inregistrata in primele zece luni ale anului.

„Este in principal o crestere organica obtinuta printr-o mai buna comunicare si intelegere a necesitatilor clientilor din portofoliu. In plus, noul sistem de vanzari bazat pe echipele senior-trainee din cadrul programului Trainee a generat o depasire a bugetului cu 1 milion de euro” declara Carmen Andrei, CEO Be Proffice. Birotica si papetaria au reprezentat aprox. 60% din incasarile din noiembrie, in timp ce gama de IT a adus aprox .25%. Diferenta o reprezinta reprezinta vanzari de mobilier de birou si promotionale. Gama de promotionale este cea care a inregistrat cea mai puternica evolutie pozitiva, dublandu-si rulajul datorita sezonului de iarna care stimuleaza relationarea cu partenerii de afaceri. Gamele de papetarie, IT si mobila si-au mentinut trendul de crestere manifestat in partea a doua a anului, dinamica fata de luna octombrie fiind de 10%.

Trei sferturi din veniturile lunii noiembrie au fost realizate prin intermediul Office Express, canalul de vanzare catre clientii B2B, in timp ce Astra Plus a adus un sfert din rulaj, prin vanzari catre revanzatori si mass market. O evolutie extrem de buna inregistreaza noul canal de vanzare – mail order – cresterile lunare fiind de peste 25%.  

In primele noua luni ale anului Be Proffice a avut un rulaj de 45 milioane EURO, din care 60% din birotica si papetarie, 25% din vanzari de produse IT si 7% din mobilier de birou.

Bucuresti, 12.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *