free download 78 travel guides written by experts

Ensight a participat la a 7-a Conferinta internationala de calitate

a ţărilor central şi est-europene

Bucureşti, 11 decembrie 2007. Ensight Management Consulting a participat, în calitate de vorbitor, la a 7-a Conferinţă internaţională a ţărilor central şi est- europene pe tema “Programe Naţionale de Calitate şi Premii Naţionale pentru Calitate – Calea spre o viaţă mai bună”, care s-a desfăşurat la Iaşi, în perioada 5-8 decembrie 2007.

Organizată de Asociaţia Română pentru Calitate, cu sprijinul Organizaţiei Europene pentru Calitate (EOQ), Fundaţiei Europene pentru Managementul Calităţii (EFQM) şi Inspectoratului de Stat în Construcţii, conferinţa a avut drept obiectiv crearea unui cadru pentru schimbul de experienţă privind programele de calitate, prezentarea celor mai bune practici în domeniul calităţii şi prezentarea sistemelor moderne de management pentru creşterea eficienţei companiilor. Ensight Management Consulting a fost reprezentată la acest eveniment de Ion Ghimbovschi, consultant certificat în management (CMC), care a prezentat lucrarea cu tema ”Simbioza între Managementul Calităţii şi Remodelarea proceselor de afaceri (BPR)”, expunând modalităţile de eficientizare a proceselor de afaceri prin intermediul BPR.

„Conceptul de BPR constă în reorganizarea completă a procesului de muncă şi divizarea sarcinilor în scopul reducerii timpului şi efortului. Proiectele BPR au ca rezultat reducerea considerabilă a costurilor, a timpului necesar pentru derularea proceselor, creşterea semnificativă a eficienţei serviciului clienţi şi a gradului de satisfacţie a acestora”, a explicat Ion Ghimbovschi.

Cu acest prilej, au fost prezentate şi rezultatele preliminare ale Primului Studiu Naţional de BPR, realizat de Ensight, cu implicarea unui număr de aproximativ 350 de companii din industrii, precum: servicii financiare, industrie grea şi uşoară, telecomunicaţii, petrol şi gaze, retail, energie şi utilităţi, IT, servicii profesionale etc. Rezultatele studiului vor fi transmise cu titlu gratuit tuturor participanţilor.

Ensight a implementat proiecte de BPR la companii de top din industrii precum: energie si utilitati, servicii financiare, produse industriale.

Bucuresti, 12.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *