free download 78 travel guides written by experts

Incepand de astazi, Vodafone reduce cu 20% tariful de initiere a apelurilor

in roaming prin optiunea Passport

· Abonatii Vodafone, persoane fizice sau companii, noi si existenti, pot vorbi in 15 state europene la tarife de conectare reduse, de la 0,75 la 0,6 Euro (fara TVA) pentru fiecare apel in roaming

Incepand de astazi, Vodafone ofera tuturor abonatilor, persoane fizice sau companii, noi si existenti, tarife promotionale reduse pentru fiecare apel in roaming, in cadrul optiunii Vodafone Passport, in 15 state europene.

Astfel, utilizatorii pot initia de acum apeluri in roaming la un tarif de 0,6 Euro/apel, fata de 0,75 Euro (fara TVA), pentru a beneficia de tariful standard national pe minut pe intreaga durata a convorbirii. In plus, reducerea se aplica si pentru costul apelurilor primite in roaming.

Noua oferta este valabila in Austria, Belgia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie, state preferate de utilizatori pentru calatorii, in perioada vacantelor de iarna.

Pentru a beneficia de promotia de iarna, utilizatorii trebuie doar sa isi activeze optiunea Vodafone Passport Promo. Mai multe informatii sunt disponibile la adresa www.vodafone.ro/roaming.

Pentru utilizatorii ce comunica in roaming, Vodafone Romania a extins recent numarul tarilor in care este valabila optiunea Vodafone Passport la 45, acoperind acum atat statele membre UE cat si alte state din afara Europei. Noile destinatii in care optiunea Vodafone Passport are valabilitate sunt: Croatia, Egipt, Norvegia, Liechtenstein, Ghana, Hong Kong, Singapore, Reunion, Islanda, India, Malaezia, India si Qatar.

Vodafone Romania ofera servicii de voce in roaming in 152 tari din lume, prin acordurile incheiate cu peste 360 de operatori mobili.

Bucuresti, 17.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *