Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Inca o misiune indeplinita pentru echipa Visuri la cheie

După ani de chinuri, cel mai mare vis al familiei Bordei a devenit realitate!

Visuri la cheie a prezentat în ediția de aseară povestea de viață a unei familii puternice, care a știut să profite din plin de a doua șansă pe care viața i-a dat-o. Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu și Andrei Samoil au făcut imposibilul posibil pentru cei opt membri ai familiei Bordei și au reușit să le aducă zâmbetul pe buze.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.6 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, emisiunea Visuri la cheie a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste 2 milioane de români.

Cea de-a treia ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.5 puncte de rating și 26.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.9 puncte de rating și 11.5% share.

Cei opt membri ai familiei Bordei, mama Anișoara și cei șapte copii, Diana, Viorel, Liviu, Sorin, Mădălina, Adrian și Alina, au o poveste de viață impresionantă. Cu toate că au avut parte de multe greutăți, ei nu au încetat niciodată să spere și să lupte pentru o viață mai bună. După 12 ani de chinuri alături de un tată și un soț abuziv, în urmă cu nouă ani, Anișoara și-a salvat copiii și a fugit cu ei. Nimic nu a descurajat-o, nici măcar primele nopți în București, petrecute într-o magazie. Femeia și-a găsit rapid un loc de muncă stabil, dar din salariul lunar se descurcă foarte greu. Cei opt locuiau într-un apartament cu două camere închiriat, însă, cu ajutorul fundației Hope and Homes for Children Romania, au obținut un apartament mai mare, care necesita îmbunătățiri.

Singura dorință a familiei Bordei este aceea de a avea o casă în care să poată duce un trai decent, un loc al lor, în care să se simtă acasă.

Echipa Visuri la cheie i-a surprins pe cei opt într-o după amiază în stația de autobuz, moment ce i-a lăsat fără cuvinte. Pe parcursul celor două săptămâni, cât au durat renovarea și utilarea apartamentului, membrii familiei Bordei au plecat împreună cu Andrei Samoil într-o vacanță la munte, unde au învățat foarte multe lucruri și s-au distrat copios.

Alina Vîlcu i-a făcut și ea o surpriză Alinei Bordei. Fata, o fire timidă și introvertită, a susținut în permanență că echitația ar ajuta-o în acest sens. Cele două au mers la un club de echitație și au petrecut împreună o zi de neuitat.

Surprizele nu s-au încheiat aici. Mădălinei i s-a împlinit aseară încă un vis! Nu i-a venit să creadă că și-a întâlnit idolul, Simona Halep, și a fost onorată să facă un schimb de mingi cu aceasta la Centrul Național de Tenis.

În timp ce familia Bordei era în vacanță, zeci de voluntari și constructori au muncit ore în șir, au dărâmat și reconstruit locuința, totul pentru a împlini un vis în timp record.

După două săptămâni, familia Bordei s-a întors acasă! Provocarea a fost mare pentru Alina, Adela și Andrei, deoarece au avut la dispoziție un apartament destul de mic. Cei trei au reușit să organizeze foarte bine spațiul, astfel încât să asigure intimitate fiecărui membru al familiei, dar în același timp să păstreze apropierea dintre ei.

Cele patru camere ale apartamentului reflectă perfect personalitatea fiecărui copil și a mamei, iar modul în care au fost decorate și aranjate au adus numai zâmbete pe chipurile celor opt. Fetele vor avea de acum spații pline de feminitate, flori, multă lumină și elemente decorative pline de culoare. Anișoara este un mare fan Agatha Cristie, astfel că, Adela Pârvu i-a făcut o surpriză și i-a pictat un tablou cu celebra scriitoare, căruia i-a găsit un loc perfect în dormitorul mamei și al Dianei. Băieții au avut și ei parte de amenajări speciale ale camerelor lor. Cei patru au fost fericiți că fiecare are locul lui, laptop-ul lui și că vor putea juca tenis de masă în casă. Andrei Samoil a avut grijă ca acest lucru să fie posibil.

Au fost două săptămâni în care echipa de arhitecți, împreună cu Dragoș Bucur și zeci de constructori și voluntari au lucrat cot la cot pentru a împlini acest vis și a reda cât mai bine bucuria. Până acum, această casă era doar un vis pentru familia Bordei, un vis care a devenit realitate cu ajutorul oamenilor. Cei opt au fost impresionați de lucrurile minunate pe care echipa emisiunii a reușit să le facă pentru ei și sunt fericiți că de acum vor avea un loc al lor, la care nu au avut curajul să viseze vreodată.

Săptămâna viitoare, de la 20:30, Visuri la cheie aduce o nouă poveste emoționantă și o renovare în timp record, care va schimba destinul unei familii frumoase.

Bucuresti, 08.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *