metalshow

Un elefant.ro a intrat in camera Lowe

Începând cu luna octombrie, elefant.ro intră în portofoliul Lowe.

Agenția se va ocupa de crearea și implementarea campaniei de imagine pentru una dintre cele mai populare platforme de eCommerce din România, care are ca obiectiv principal evidențierea ofertei diverse de produse, într-o manieră relevantă pentru target-ul brandului.

„Segmentul platformelor eCommerce a crescut exponențial în ultimii ani, iar competiția este acerbă. De aceea, pe lângă perfecționarea permanentă a paletei de produse și servicii pe care o livrăm către clienții noștri, suntem mereu în căutarea celor mai bune idei și concepte care să diferențieze și să poziționeze corect elefant.ro. Am rămas plăcut impresionați de creativitatea conceptelor propuse de Lowe, care au răspuns perfect nevoilor noastre de business”, spune Alen-Jelco Todorov, Director de Marketing, elefant.ro.

„Într-o piață în care, datorită specificului business-ului, se comunică foarte mult produs, provocarea cea mai mare a fost aceea de a crea un brand cu un mesaj clar și o personalitate distinctă, mai presus de ofertele recurente. Ne bucurăm că și echipa elefant.ro a considerat că propunerile noastre pentru campania de imagine dezvoltată sunt un pas hotărât în această direcție. Atitudinea pe care am găsit-o în noul nostru client ne face să fim siguri că vom reuși împreună să creăm un brand în adevăratul sens al cuvântului, coerent și relevant pentru clienții săi.”, adaugă Alina Bălan, Client Service Director, Lowe.

Lowe va implementa pentru elefant.ro o campanie de imagine cu o componentă puternică de ATL, aceasta urmând a fi ancora comunicării platformei în aceasta toamnă.

Initiative este agenția alături de care elefant.ro dezvoltă și implementează strategia de media.

elefant.ro oferă clienților săi peste 200.000 de produse din categorii diverse precum cărți, jucării, parfumuri, ceasuri, genți, produse vestimentare, încălțăminte și articole de puericultură. Cu peste 800.000 de membri și o cifră de afaceri ce se dublează de la an la an, elefant.ro se bucură de peste două milioane de vizitatori lunar.

Bucuresti, 08.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *