Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In Vinerea Mare, Anda Adam povesteste la Acces Direct despre cum a salvat viata unui om

Vezi ce program le-a pregãtit Antena 1 telespectatorilor sãi de Paşte!

În Vinerea Mare, Adam Adam vine în ediţia specialã Acces Direct, dedicatã minunilor din viaţa noastrã, pentru a povesti despre cum a salvat viaţa unui om. În urmã cu şase ani, cunoscutul pilot de raliu Daniel Onoriu a suferit un grav accident, iar cea care i-a salvat viaţa a fost chiar Anda Adam. Artista vine în platoul Acces Direct alãturi de Daniel Onoriu, care îi va mulţumi pe aceastã cale artistei pentru minunea cã se aflã încã în viaţã.

Cunoscutul pilot de raliu Daniel Onoriu, greu încercat de viaţã de-a lungul timpului se aflã acum în viaţã mulţumitã Andei Adam. Artista a fost martora teribilului accident pe care pilotul l-a suferit în urmã cu şase ani, în urma cãruia a stat mai multe zile în comã şi a suferit 20 de operaţii, acordându-i primul ajutor.

În ediţia specialã Acces Direct din Vinerea Mare, de la ora 17.00, dedicatã minunilor din viaţa noastrã, Daniel Onoriu vine în platoul Acces Direct alãturi de salvatoarea sa, cântãreaţa Anda Adam, pentru a-i mulţumi artistei pe aceastã cale pentru minunea de a se afla încã în viaţã dupa o asemenea cumplitã încercare a vieţii.

De Paşte, Antena 1 aduce distracţia mai aproape de telespectatorii sãi. Răzvan, Dani, Simona Gherghe, Mirela Boureanu Vaida, vedetele Te cunosc de undeva!, Gabriela Vrânceanu Firea, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru şi Mihai Bendeac le pregătesc românilor patru zile de ediţii speciale, cu mult umor de calitate şi muzicã pe toate gusturile. Iar marţi, pe 17 aprilie, campionul divertismentului, Dan Negru le pregãteşte telespectatorilor Antena 1 o ediţie incendiarã a emisiunii „Plasa de stele”, cu farse de colecţie, ale cãror victime se vor trezi în situaţii incredibile, de care nu credeau sã aibe parte vreodatã în viaţã.

Bucuresti, 10.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *