free download 78 travel guides written by experts

Impacheteaza si pedaleaza cu THULE Pack’n Pedal

Magazinele Veloteca aduc un plus de valoare in viata oricarui biciclist sau oricarei bicicliste cu experienta. Voi stiti ce vreti si ce aveti nevoie, noi cautam mereu solutii utile prin depozitele furnizorilor nostri.

De curand am gasit o gama de produse de nivel superior: gama de accesorii de calatorie de la Thule, ce poarta marca THULE Pack’n Pedal.

Setul de accesorii Thule Pack’n Pedal cuprinde tot ce ai nevoie pentru a obtine cat mai multe beneficii din aventura ta cu bicicleta. Ai la indemana solutii flexibile de montare pe cadru, genti inteligente pentru ghidon, cosuri, sacose si multe altele.

Noblesse oblige!

Thule Pack’n Pedal Commuter Pannier & Adventure Touring Pannier

Genti foarte utile pentru transformarea bicicletei si utilizare ei de zi cu zi sau in ture lungi. Sunt de fapt niste sacose impermeabile fabricate din materiale foarte rezistente, de 18 sau 27 litri, cu buzunare interne chiar si pentru laptop, sunt perfect dimensionate pentru a transporta toate cele necesare la birou sau in vacanta.

Aceste sacose, foarte stilate, produse in dubla varianta pentru partea stanga si partea dreapta, au chiar si curea de purtat pe umar.

Ele se monteaza cu ajutorul componentelor Thule Pack’n Pedal Tour Rack si Thule Pack’n Pedal Side Frame pentru o stabilitate foarte buna pe cadru, precum si pentru o fixare a lor ferma. Garantia este de 5 ani. Vin dotate cu magnet pentru fixare, iar in interiorul buzunarului au inserat un strat de material care previne actiunea nedorita a magnetului asupra telefonului mobil sau a memoriei laptop-ului. Atentie! Daca te intrebi la ce foloseste buzunarul transparent, iti vindem noi pontul: acolo se aseaza lanterna care va lumina noapte in trafic si iti va semnala (suplimentar) prezenta pentru soferii grabiti!

Descopera toate detaliile care fac din aceste accesorii niste gadget-uri obligatorii pentru tine. NU o spunem noi, vei decide singur/a!

Thule Pack’n Pedal Action Video Camera

Monteaza in siguranta camera de actiune si aventura pe suportul de ghidon Thule si poti imortaliza amintiri frumoase, lasand in acelasi timp spatiu suficient pentru alt accesoriu suplimentar Thule.

Aceste accesorii pot fi montate pe aproape orice tip de bicicleta. Si gentile se pot monta pe aproape orice tip de cadru. Dar, evident, ideal ar fi sa le folositi montate in set, pentru siguranta sau pentru un aspect unitar si elegant.

Magazinele Veloteca sunt pregătite pentru a încuraja utilizarea bicicletei în condiţii de confort pentru ture lungi, pentru vacanţe şi călătorii. Rucsaci, borsete, coburi si cosuri pentru bicicleta. Puteti selecta dintr-o gama variata de la producatori renumiti: Merida, BikeFun, Zefal, Deuter, Thule, Birzman, Bellelli, Dahon, Cannondale, Topeak.

Bucuresti, 13.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *