free download 78 travel guides written by experts

“Texanul de Bucovina” vine la “Asta-i Romania!”

ambata, 14 iunie, de la ora 20:00, la emisiunea “Asta-i Romania”, difuzata Kanal D facem cunosctinta cu “texanul de Bucovina”, un barbat fascinat de Vestul Salbatic, si de tot ce inseamna western.

Gabriel Baies, zis si “texanul de Bucovina”, traieste visul american pe plaiurile bucovinene. Imbracat ca un adevarat cowboy, Gabriel a ajuns sa fie cunoscut, in tot tinutul Moldovei, drept "Americanu’ de Bucovina". Barbatul a fost atras, inca din copilarie, de eroii filmelor western, precum si de peisajul Vestului salbatic, care ii da senzatia libertatii depline.

Reporterii “Asta-i Romania” au trecut pragul “ranch-ului” lui Gabriel Baies si au aflat mai multe secrete… "texane”.

Printre nenumarate elemente texane, care se regasesc cu usurinta in toate filmele western, barbatul a improvizat, in curtea fermei sale, inclusiv mormantul lui John Wayne.

“Cand vin aici, ma simt ca-n America! Daca faci un lucru pentru suflet, atunci simti ca traiesti. Si banii sunt pentru suflet, deoarece, in lipsa acestora, nu poti face nimic. Dar daca se pot combina banii cu pasiunea e mult mai bine”, marturiseste Gabriel.

Nu ratati poveste fascinanta a “texanului de Bucovina”, prezentata de Mihai Ghita, sambata, de la ora 20:00, in emisiunea “Asta-i Romania”, la Kanal D.

Bucuresti, 13.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *