free download 78 travel guides written by experts

Hotpoint – Mai multa atentie pentru sanatatea familiei tale

Pentru că alergiile sunt un subiect de discuție tot mai actual, 1 din 4 persoane din Europa suferă de o alergie, Hotpoint a gândit noua gamă de mașini de spălat rufe astfel încât să aibă mai multă grijă de sănătatea întregii familii.

Ciclul Antialergii asigură în mod automat menţinerea temperaturii la 60° pentru îndepărtarea alergenilor și utilizarea unei cantităţi mari de apă în faza de spălare pentru o mai bună dizolvare a detergentului. Astfel, printr-o simplă apăsare de buton veți fi protejați de alergeni.

Noua gamă aduce și un nou tipar de estetică, acestea devenind mai ușor de utilizat. Prin mărirea interfeței utilizatorului la 13 cm și a hubloului la 340 mm diametru intern, programarea mașinii, încărcarea și scoaterea rufelor din mașină devin mult mai simple.

Mașina de spălat WMG 722S EU oferă pe lângă funcția Antialergii și alte programe precum Antipată, Woolmark Platinum Care pentru haine delicate, Autocurățare, Ciclu eco și Child lock.

Capacitate de încărcare este de 7 kg iar viteza maximă de centrifugare este de 1200 rpm, optimă pentru un consum redus de energie.

Clasa energetică: A++.

Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *