free download 78 travel guides written by experts

O intalnire emotionanta cu marea doamna a teatrului si filmului romanesc, Florina Cercel

“Reţea multiregională pentru terapie integrativă, consiliere și reintegrare socială a persoanelor diagnosticate cu cancer”

POSDRU/84/6.1/S/55178

Patronatul Medicinei Integrative organizează Joi, 15 martie 2012, începând cu ora 17.00, în cadrul centrului regional București-Ilfov o întâlnire emoționantă.

Cunoscuta actriţă Florina Cercel se alătură unei cauze de suflet şi răspunde invitaţiei primite din partea Centrului pentru consilierea şi reintegrarea socială a persoanelor diagnosticate cu cancer.

Marea doamna a teatrului şi filmului românesc vine în cadrul centrului pentru a vorbi deschis cu toţi cei care ne trec pragul, pentru a le împărtăşi acestora gândurile, sentimentele, trăirile şi experienţele de viaţă ale unei actriţe foarte iubite de public. Toate acestea din generozitatea şi dorinţa de a-i încuraja să privească cu optimism şi încredere drumul pe care să află şi să nu renunţe niciodată să lupte.

La această reuniune sunt invitaţi toţi prietenii centrului dar şi toate persoanele care doresc să fie alături de noi, în această frumoasă şi curajoasă încercare de a ajuta persoanele diagnosticate cu cancer şi familiile acestora să se simtă din nou încrezătoare, puternice şi vindecate sufleteşte.

Bucuresti, 14.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *