free download 78 travel guides written by experts

Hotpoint Aqualtis – masina de spalat pentru un stil de viata colorat

Coco Chanel spunea că cea mai bună culoare este cea care care arată bine pe noi.

Pentru fiecare stil de viaţă, condimentat cu o paletă de culori preferată, maşina de spălat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D 29 EU/B protejează cu multă atenţie culoarea originală a hainelor favorite.

Mulţumită noii cuve izolate Hydro termal tech, modelul Hotpoint Aqualtis menţine temperatura constantă şi previne decolorarea prematură a rufelor de culoare închisă şi îngălbenirea rufelor albe. Cele 3 noi cicluri de spălare pentru rufe albe, rufe închise la culoare şi rufe colorate sunt aliatul fiecărei familii.

În plus, tehnologia avansată de distribuire a apei cu palete ondulate în interiorul tamburului permite un adevărat “masaj al țesăturii”, pentru haine confortabile, de care ne îndrăgostim la fiecare nouă purtare.

Și pentru că pe lângă culoare, fiecare dintre noi are și materiale preferate, ciclul special pentru lână tratează cu finețe materiale precum lână, caşmir şi alte ţesături delicate.

Mașina de spălat Hotpoint Aqualtis AQ83D 29 EU/B dispune, de asemenea, și de ciclul antialergii, care utilizează o combinaţie potrivită între temperatura constantă (60°C) şi faze suplimentare de clătire pentru reducerea alergenilor şi îndepărtarea detergentului.

Specificații tehnice:

Capacitate de spălare: 8 kg
Viteza de centrifugare: 1200 rotații pe minut
Clasă eficiență energetică: A+++
Clasă eficiență spălare: A
Tip afișaj: LCD
Tehnologii și sisteme Super Silent
Programe: Bumbac, Sintetice, Rapid 30 minute, Pilote, Cămăși , Antialergic, Rufe negre
Funcții și opțiuni: 3 Programe memorate, Blocare acces copii
Diametru hublou: 42,5 cm
Dimensiuni: 59.5 x 55.1 x 85
Culoare alb

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *