free download 78 travel guides written by experts

Promovari in McCann Erickson Romania

Începând cu luna noiembrie 2012, Dana Constantin, Dana Hogea şi Diana Ceauşu – trei dintre cei mai vechi membri ai echipei McCann Erickson România – vor prelua conducerea departamentelor de Client Service şi Strategie ale agenţiei. Astfel, Dana Hogea va fi Client Service Director – Local Clients, Dana Constantin va fi Client Service Director – International Clients iar Diana Ceauşu va fi Head of Strategy.

Dana Hogea are o experienţă de peste 10 în publicitate, ocupând până în prezent funcţia de Group Account Director iar Dana Constantin are experientă de 15 ani în publicitate, dintre care 7 la McCann Erickson România, unde a ocupat funcţia de Group Account Director. Diana Ceauşu are o experienţă de peste 7 ani in publicitate, dintre care 5 ani petrecuţi în McCann Erickson România, fiind implicată până în prezent în dezvoltarea strategiilor de comunicare pentru toţi clienţii McCann Erickson România.

Cele trei noi poziţii-cheie din cadrul Departamentului de Client Service au fost create pentru a asigura o bună coordonare a tuturor proiectelor dezvoltate pentru fiecare dintre clienţii agenţiei, mai ales în contextul expansiunii business-ului McCann Erickson România, atât la nivel local, cât şi la nivel regional.

De asemenea, după 7 ani petrecuţi în România, dintre care 4 ani în poziţia de Vice-Preşedinte Marketing la Tnuva România şi apropae 3 ani petrecuţi în funcţia de Chief Operating Officer la McCann Erickson România, Sagit Tzur Lahav îşi va continua cariera în publicitate de pe poziţia de Deputy CEO al McCann Erickson Israel. Din poziţia de COO al McCann Erickson România, Sagit Tzur Lahav a fost implicată pe toate proiectele agenţiei, atât la nivel local, cât şi la nivel internaţional, experienţa sa de 12 ani în domeniul FMCG contribuind substanţial la dezvoltarea business-ului McCann Erickson România şi a clienţilor săi.

“Cel mai bun semn că o organizaţie este sănătoasă este atunci când aceasta promovează ca lideri persoane din interior. Este şi cel mai bun exemplu de investiţie şi încredere în oamenii companiei. Întoarcerea mea în Israel a reprezentat cea mai bună ocazie de a face toate aceste lucruri. Sunt foarte mândră de aceste promovări, ca o mamă. Las în urma mea o agenţie puternică, ce se reinventează în mod constant şi o echipă de management extraordinară. Am petrecut 7 ani minunaţi în România. Voi lua cu mine toate amintirile celor 7 ani, într-un bagaj supradimensionat, dar voi lăsa o parte din mine aici. Sunt multe lucruri pe care le-am învăţat aici şi pe care le voi împărtăşi cu echipa mea din Israel, atât la nivel personal, cât şi la nivel profesional. Puteţi conta pe mine că voi fi cel mai bun ambasador al României. Vă mulţumesc pentru tot!”, a declarat Sagit Tzur Lahav, COO McCann Erickson România.

Seria de promovări continuă şi în cadrul Deaprtamentului de Creaţie al McCann Erickson România, prin preluarea de către Adrian Boţan a atribuţiilor de VP Creative Excellence McCann Erickson CEE. Coordonarea Departamentului de Creaţie al McCann Erickson România va fi preluată de către Cătălin Dobre şi Alexandru Dumitrescu, care vor ocupa funcţia de Executive Creative Directors.

Cătălin Dobre, care a ocupat până în prezent poziţia de Group Creative Director, şi-a început cariera de copywriter la McCann Erickson, în urmă cu peste 7 ani iar Alexandru Dumitrescu este membru al echipei de creaţie McCann Erickson România din 1998.

Bucuresti, 25.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *