free download 78 travel guides written by experts

Hai sa serbam ziua internationala a animalelor!

Un film pe care cei care castiga din exploatarea animalelor NU VOR ca TU sa il vezi!

IUBESTI ANIMALELE? ATUNCI HAI SA SERBAM WORLD ANIMAL DAY!

Te asteptam marti, 4 octombrie, orele 20.00, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, pe Calea Plevnei nr. 61, in spatele Facultatii de Drept, la proiectia filmului documentar

PĂMÂNTENII

Un film pe care cei care castiga din exploatarea animalelor NU VOR ca TU sa il vezi!

Un film pentru cei care NU SE TEM de SCHIMBARE!

Filmul de la care incepe protectia animalelor!

Daca esti open-minded, vino sa iti faci propria parere despre felul in care sunt tratate animalele pentru hrana, companie, moda si experimente stiintifice.

INTRAREA ESTE LIBERA. Ia-ti si prietenii!

Acest eveniment este organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, de catre Societatea Vegetarienilor din Romania in parteneriat cu Asociatia "Cutu, Cutu", Miscarea pentru Eliberarea Animalelor, Uniunea Studentilor din Romania, Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti si Ceainaria Serendipity.

Ziua Mondiala a Animalelor se serbeaza in zeci de state din lume, de 80 de ani! Este minunat cum cauzele nobile trezesc emotii in oameni, de parca nici nu ar exista granite, nu-i asa?

Vino alaturi de noi, sa fii o parte din acest minunat eveniment international, ce merita sustinut! Anul acesta Ziua Animalelor este serbata si in Armenia, Australia, Austria, Belgia, Bolivia, Brazilia, Bulgaria, Congo, Cipru, Cehia, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Germania, Grecia, Ungaria, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Iordania, Liban, Lituania, Malaezia, Malta, Mexic, Nepal, Nederland, Noua Zeelanda, Nigeria, Pakistan, Panama, Peru, Portugalia, Rusia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Tanzania, Thailanda, Tunisia, Turcia, Ucraina, UK etc prin proiectii de film si manifestatii.

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *