free download 78 travel guides written by experts

Opt firme romanesti de ITC participa la GITEX Dubai

In perioada 9-13 octombrie 2011, Romania participa pentru a 6-a oara la GITEX Dubai, considerat a fi cel mai mare targ anual de ITC din Orientul Mijlociu, Africa si Asia, www.gitex.com.

Anual, ARIES – Asociatia Romana de Industrie Electronica si Software – organizeaza participarea firmelor romanesti de ITC doritoare, la acest targ, pentru a-si promova produsele si serviciile pe piata Orientului Mijlociu, sub pavilion romanesc, in parteneriat cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) si Centrul Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine (CRPCIS).

Firmele participante din acest an sunt: GreenSoft (Bucuresti), PRODINF Software (Pitesti), Transilvania Software (Cluj), AROBS (Cluj), Gersim Impex (Bucuresti), Lightsoft Romania (Cluj), FEPER SA Bucuresti, Bitdefender (Bucuresti).

"Firmele romanesti de ITC, toate membre ARIES, doresc sa-si atraga clienti si parteneri din zona Orientului Mijlociu pentru produse si servicii competitive cu cele internationale. De exemplu, PRODINF Software merge cu solutia ERP EMSYS pentru industria asigurarilor, FEPER cu produse mecanice, Greensoft cu solutii web based de ERP, CRM, POS, S.a.a.S. (inchirierea programelor software), Lightsoft cu solutii de arhivare pentru institutii medicale si agentii guvernamentale, Bitdefender cu o soluţie de business pentru virtualizare şi cloud security (si isi va lansa si un birou in Dubai), AROBS cu aplicatii software pentru dispozitive mobile dedicate industriei de turism, iar Transilvania Software cu solutii software dedicate monitorizarii si localizarii in timp real a parcurilor auto prin tehnologia GPS, aplicatii pe telefoane mobile care evidentiaza blocajele rutiere si solutii SFA de automatizare a echipelor de vanzari. Ne dorim ca din ce in ce mai multe firme de ITC din Romania sa devina competitive pentru pietele internationale din toate continentele" declara Alexandru Borcea, Presedintele ARIES.

Despre ARIES :

ARIES – Asociatia Romana de Industrie Electronica si Software – este cea mai mare asociatie de ITC din Romania, avand peste 300 firme membre din toata tara.

Pe langa toate serviciile de promovare si advocacy, ARIES este cea mai activa asociatie ITC din Romania in organizarea de targuri si road-show-uri internationale ce au ca scop promovarea si gasirea de clienti si parteneri de catre firmele membre participante.

In 2011 de exemplu, ARIES a organizat deja, impreuna cu partenerii institutionali deja mentionati, participarea firmelor romanesti la Embedded World Nurenberg, CEBIT Hanovra, Roadshow –uri in Brazilia si Norvegia, iar pana la sfarsitul anului 2011, firmele romanesti vor mai merge la Productronica Munchen si in Roadshow-uri in Germania si Israel. Detalii pe www.aries.ro.

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *