free download 78 travel guides written by experts

Balul mascat Redd’s

O noapte cu măşti colorate, un concert Vunk şi multe surprize

Vineri, la Palatul Bragadiru, cele mai curioase fete care au vizitat site-ul www.redds.ro au petrecut o seară de neuitat, la balul mascat Redd’s.

Începând din luna august, noul Redd’s cu suc de lămâie încurajează şi răsplăteşte curiozitatea feminină. Fetele care au vizitat www.redds.ro au avut ocazia, timp de 6 săptămâni, să afle cat mai multe despre cei zece protagonişti ai campaniei „Redd’s îţi răsplăteşte curiozitatea”. Flirtul online s-a încheiat cu o super-petrecere, la care au fost invitate cele mai curioase, mai inspirate şi mai convingătoare dintre fete.

Măştile au prelungit misterul, Vunk au făcut atmosferă, iar berea Redd’s a dat aroma fresh întregii seri. Cele mai îndemânatice fete au câştigat premii din parte Redd’s, iar cele mai îndrăzneţe întrebări au primit răspunsuri. La miezul nopţii, cei 10 protagonişti ai campaniei Redd’s şi-au dezvăluit identitatea în urma unei dedicaţii muzicale alături de Vunk.

Campania „Redd’s iti rasplateşte curiozitatea” continuă cu noi surprize

În această vară, berea Redd’s s-a relansat cu un gust mai fresh şi o nouă campanie de comunicare. Noul Redd’s Fresh este mai savuros datorită sucului natural de lămâie, prezent în proporţie de 4,5% şi are o cantitate mai scăzută de alcool: 4% în loc de 4,5%, în varianta anterioară.

Centrată în jurul site-ului www.redds.ro, campania de comunicare vorbeşte despre curiozitate, un element-cheie al feminităţii, pe care o încurajează prin diferite recompense. Dacă eşti „Oarecum curioasă”, afli de pe site-ul Redd’s cele mai bune recomandari în materie de modă, călătorii, filme, cărţi şi multe altele. Dacă eşti „Curioasă” pur şi simplu, poţi să „tragi cu ochiul”, în direct, la atmosfera unor locuri în care nu te afli, dar poate ţi-ai dori să fii. Dacă eşti „Foarte curioasă” … află de pe site ce noi surprize ţi-a pregătit Redd’s. Pentru că doar cele curioase au cu adevărat de câştigat!

Bucuresti, 03.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *