free download 78 travel guides written by experts

Giuliana Rancic si Melissa Joan Hart

intr-un nou episod al seriei de interviuri "Beyond Candid with Giuliana"

Într-un nou episod al seriei Beyond Candid with Giuliana, difuzat duminică, 27 aprilie, la ora 22:00, vedeta postului E!, Giuliana Rancic, îi ia un interviu simpaticei actrițe Melissa Joan Hart, în care aceasta dezvăluie detalii despre viața ei.

O veterană a industriei cinematografice, actriţa Melissa Joan Hart povestește despre copilăria petrecută în lumina reflectoarelor în cadrul serialului Nickelodeon Clarissa Explains It All, despre modul în care a vrăjit publicul în sitcom-ul Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, despre rolul ei de soţie, mamă a trei copii şi femeie de afaceri, într-un episod nou-nouţ din Beyond Candid with Giuliana: Melissa Joan Hart.
În acest interviu de o oră, Giuliana stă de vorbă cu Melissa şi află de la aceasta detalii despre stilul ei petrecăreţ de viaţă, lupta cu criticii şi şefii din televiziune şi modul în care a reuşit să evite capcanele care îi pândesc pe copiii actori de la Hollywood.

Melissa împărtăşeşte detalii de culise despre cum este să lucrezi cu unii dintre cei mai sexy bărbaţi din lume – şi care a fost relaţia ei cu actorul Ryan Reynolds, care nu era cunoscut la acea vreme. Artista dezvăluie cum a petrecut alături de fraţii Wayans şi explică de ce imaginea ei publică de „fată cuminte” nu era chiar atât de adevărată. Muzicianul Mark Wilkerson, care este căsătorit cu Melissa de 10 ani încoace, li se alătură celor două pentru a discuta despre felul în care păstrează echilibrul familial, având în vedere că locuiesc pe ambele coaste ale Statelor Unite şi că Melissa joacă acum în serialul marca ABC Family Melissa şi Joey.

Nu rataţi interviul exclusiv din noua serie Beyond Candid with Giuliana: Melissa Joan Hart, care are premiera duminică, 27 aprilie, la ora 22:00, doar la E!.

Citate din emisiune:
„Cu o noapte înainte, am mers la prima mea petrecere de la vila Playboy. Era o petrecere gen «Visul unei nopţi de vară», toată lumea era în lenjerie intimă, aşa că am ajuns să iau Ecstasy cu câţiva prieteni” – Melissa, despre petrecerea celebră de la vila Playboy la care a participat pe vremuri.

„Nu eram o fată rea şi nu eram nici prea cuminte. Doar că nu am fost niciodată prinsă în fapt” – Melissa, despre imaginea ei de „fată cuminte”.

„Cred că are legătură cu părinţii pe care îi ai. Părinţii mei nu au vrut să fie implicaţi în domeniul ăsta, nu au vrut să câştige bani prin intermediul meu… Nu voiau să-şi trăiască plenar vieţile lor prin mine” – Melissa, despre evitarea capcanelor care îi pândesc pe copiii actori de la Hollywood.

Următorul interviu al seriei Beyond Candid with Giuliana o va avea ca invitată pe gazda de talk-show-uri Elisabeth Hasselbeck și va fi difuzat în premieră duminică, 4 mai, la ora 22:00, numai la E!

Bucuresti, 23.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *