free download 78 travel guides written by experts

ECDL ROMANIA face Topul ECO Scolilor – Top ECO Scoala editia a 4-a

Elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in aceasta primavara, pot inscrie initiativele lor in perioada 23 aprilie – 11 mai 2014 in Top ECO Scoala. ECDL ROMANIA relanseaza Top ECO Scoala care urmareste sa popularizeze si sa sustina proiectele de ecologie organizate de catre scolile din toata tara.

Arata-ne cat de ECO este scoala ta si sigur altii vor invata de la tine. Intra in Top ECO Scoala !

Incepand cu 23 aprilie 2014, elevii si profesorii care desfasoara proiecte pe teme ecologice in primavara 2014, pot inscrie actiunile lor pe adresa marketing@ecdl.ro pana la data de 11 mai 2014 inclusiv si ECDL ROMANIA va promova online evenimentele. Evenimentele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului web www.clickpeverde.ro si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe comentarii (comment-uri) pentru ECO proiectele desfasurate vor putea fi beneficiarii unei sponsorizari.

La Top ECO Scoala pot participa toate unitatile scolare din invatamantul preuniversitar din Romania.

Proiectele trebuie sa reflecte acte de protejare a mediului inconjurator desfasurate in folosul comunitatii.

Transmiterea proiectelor pe marketing@ecdl.ro se face exclusiv in perioada 23 aprilie – 11 mai 2014.

Clasamentul Top ECO Scoala se va realiza in perioada 12 mai – 20 mai 2014 pe baza comentariilor (comment-uri) de pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE de pe site-ul web www.facebook.com.

Informeaza-ne ce activitati ecologice desfasori alaturi de colegii si profesorii tai in aceasta primavara si poti da un exemplu pentru toti ceilalti.

Top ECDL Scoala face parte din campania Click pe verde! lansata de ECDL ROMANIA in vara anului 2009.

Click pe verde! isi propune ca fiecare individ sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecaruia posibilitatea de a manifesta o atitudine personala, responsabila fata de mediul in care traieste, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.

Bucuresti, 23.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *