free download 78 travel guides written by experts

Mutare in industria de digital: Ana-Maria Bogdan devine primul General Manager al R/GA Romania

R/GA, una dintre cele mai premiate agenții interactive din lume, a numit primul General Manager în România, în persoana Anei-Maria Bogdan, fost Managing Director la Grapefruit.

R/GA, agenție full-service de digital, este parte din The Interpublic Group (NYSE:IPG) și, la nivel global, este una dintre cele mai premiate agenții de digital. Doar în 2013, agenția a obținut peste 100 de premii la cele mai importante festivaluri de profil din lume, printre care Cannes Lions, Clio Awards, Art Director’s Club, New York Festivals, D&AD sau Cresta International Awards.

Principalele proiecte ale agenției vizează domeniul filmului, al televiziunii și al publicității digitale. Pe plan mondial, R/GA reprezintă unul dintre inovatorii domeniului de digital, agenția fiind de multe ori, prima care identifică și implementează cele mai noi tehnologii în programele și campaniile dezvoltate pentru clientii sai.

Începând cu luna aprilie 2014, R/GA a numit-o pe Ana-Maria Bogdan în poziția de General Manager pentru filiala din România. Ana-Maria Bogdan este unul dintre primii profesioniști români din zona de digital, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, timp în care a coordonat și implementat proiecte online în cele mai dinamice industrii – telecom, banking, media și e-commerce.
,,Ne bucurăm foarte mult că ne-am extins echipa de conducere, la nivel global. Prin angajarea Anei-Maria Bogdan, unul dintre cei mai respectați profesioniști în industria de digital din România, vom continua să dezvoltăm și să oferim cele mai inovatoare și mai performante soluții pentru clienții noștri din toată lumea”, a declarat Bob Greenberg, fondator și CEO R/GA.

Responsabilitățile Anei-Maria Bogdan în conducerea biroului din România includ dezvoltarea, consolidarea și creșterea echipei locale. Ana-Maria Bogdan reprezintă filiala locală și ca membru în board-ul R/GA la nivel global.

,,Sunt foarte încântată să mă alătur R/GA București ca primul General Manager pentru biroul din România. Mă bucur că am oportunitatea de a lucra alături de unii dintre cei mai talentați și creativi reprezentanți ai industriei de digital. Având în vedere parcursul meu profesional de până acum, colaborarea cu R/GA este un pas firesc și abia aștept să fiu parte dintr-o echipă globală care creează soluții ce inspiră brandurile, aduc valoare adăugată consumatorilor și generează rezultate de business”, a declarat Ana-Maria Bogdan, General Manager R/GA România.

R/GA se află pe piața din România din anul 2012. Filiala locală susține proiectele internaționale și se concentrează pe oferirea de soluții și implementarea campaniilor unor clienți precum Nokia, L’Oreal sau Turkcell.

Despre R/GA
R/GA este o agenție full-service de digital, care transformă modul în care oamenii interacționează cu brandurile preferate, prin utilizarea tehnologiilor de ultimă oră. Fondată în 1977, R/GA este o agenție multi-premiată la nivel global, pentru activitatea sa în domeniul filmului, al televiziunii și al digitalului, atât pentru proiectele dezvoltate online, cât și offline, pentru mobile, tehnologie, creativitate sau retail.

Agenția are peste 1.200 de angajați la nivel mondial și birouri în Statele Unite ale Americii, Europa, America de Sud sau Asia. R/GA este parte din The Interpublic Group (NYSE:IPG), una dintre cele mai mari organizații de marketing și advertising din lume.

Despre Ana-Maria Bogdan
Ana-Maria Bogdan este General Manager al R/GA România. Cu o experiență de peste 15 ani în industria de digital, Ana-Maria este unul dintre pionierii domeniului în România.

Cea mai mare parte din această perioadă și-a dedicat-o unor clienți precum Zapp, Altex, Media Galaxy, Kanal D sau ING Bank, în definirea strategiei pentru canalele lor digitale și în dezvoltarea de la zero a departamentelor proprii de e-business.

Ultima poziție ocupată a fost cea de Managing Director la Grapefruit, agenție pe care a repoziționat-o ca singura agenție de digital product development din România.

Bucuresti, 23.04.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *