free download 78 travel guides written by experts

Gimnastica Pilates

Brooke Siler
Editura All

Miscare. Toti stim ca trebuie sa facem – dar nu toti apucam, nu toti putem. Pilates are insa un bun renume si se stie ca ajuta in diverse prilejuri. Este o modalitate de a face "sport" accesibila. Iata o lucrare deosebit de utila pentru sanatate – Gimnastica Pilates scrisa de Brooke Siler.

Ceea ce veti remarca in primul rand la aceasta carte este ca nu incepe cu exercitii ci cu principii. Sunt infatisate elementele teoretice importante legate de pilates. Sunt si cateva fotografii cu insusi Pilates si de asemenea sunt prezentate punctele cheie ale aparitiei si evolutiei miscarii pilates.

Sunt de asemenea prezentate elementele de baza in pilates. Veti vedea pozitii ale corpului, gatului si asa mai departe. Totul cu explicatii dar si cu imagini exemplificatoare.

Si-apoi incep intr-adevar miscarile. Serii intregi.

O carte foarte utila. Bineinteles cat de utila veti decide voi, cititorii. Si inca un lucru: doar fiecare cititor in parte poate face diferenta in viata sa. Noi va invitam sa incercati.

Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *