free download 78 travel guides written by experts

Au mai ramas doar doua zile pana la premiera celui mai tare show

de divertisment al deceniului, X Factor

54 de ore îi mai despart pe români de marea aventură X Factor

Au mai rămas doar două zile până la marea premieră X Factor. 54 de ore îi mai despart pe români de premiera megashow-lui X Factor. Din 17 septembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:20 muzica va suna mai bine ca niciodată în super producţia X Factor, la Antena 1.

Mii şi mii de români nerăbdători aşteaptă cu sufletul la gură marea premieră a celui mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor. Din 17 septembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări aventura juraţilor X Factor în căutarea acelor concurenţi care au voce, prezenţã scenicã, carismã şi originalitate. Ce s-a întâmplat la audiţii, cum s-au descurcat concurenţii şi, mai ales, care va fi următorul super star al României, telespectatorii vor putea urmări din acest weekend, de la 20:20, în fiecare sâmbătă şi duminică, numai la Antena 1.

Fenomenul X Factor a cuprins toatã ţara. Peste 600 de români şi-au dat concursul în faţa juriului, iar aproape 10.000 de oameni au venit sã asiste la un show cum nu s-a mai auzit. Caravana X Factor a strãbãtut toatã ţara în cãutarea celor mai bune voci. Membrii juriului au poposit pe rând la Timişoara, Cluj, Constanţa, Iaşi şi Bucureşti, în cãutarea factorului X.

Fără bariere de vârstă sau stil, «X Factor» a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Pe lânga oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a deveni cei mai cunoscuţi artişti ai momentului si de a-şi face vocea auzită, participanţii au şi o miză materială pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România, oferit de Orange.

Formatul X Factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cânta, ci şi reputaţiile membrilor din juriu. Informaţii suplimentare se găsesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 15.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *