free download 78 travel guides written by experts

Giancarlo Fisichella, prezent la Bucuresti pentru lansarea noului model Ferrari (FF), va oferi

autografe fanilor la Ferrari Store

Pilotul oficial Ferrari în Cupa Intercontinentală Le Mans, aflat în România la evenimentul de lansare al Ferrari Four, va oferi autografe tuturor fanilor care vor veni mâine, 20 septembrie, la Ferrari Store între orele 17.00 – 17.30.

Pilotul care a obţinut 3 victorii, 19 podiumuri şi a participat la 231 de Mari Premii de Formula 1, Giancarlo Fisichella se va afla la Bucureşti alături de membrii din management-ul Ferrari în frunte cu Enrico Galliera, Senior Vice-Preşedinte Commercial & Marketing. După conferinţa de presă ce va avea loc la showroom-ul Ferrari din Otopeni la ora 14.00, Fisico va fi la Ferrari Store pentru a oferi autografe fanilor între orele 17.00 – 17.30.

Fisichella a venit special în Romania pentru lansarea maşinii care a revoluţionat istoria Caluţului Cabrat: FF, primul automobil cu tracţiune integrală construit la Maranello ce va fi dezvăluit publicului din România pentru prima dată mâine.

“Mă bucur foarte mult de fiecare dată când mă întâlnesc cu fanii din România, prin intermediul celor de la Forza Rossa. Este o onoare pentru mine să particip la acest eveniment de prezentare al unuia dintre modelele Ferrari care aduce poate cele mai multe inovaţii pentru lumea auto”, a declarat Giancarlo Fisichella.

Noul FF, un model V12, îmbină o serie de caracteristici cu un nivel fără precedent: sportivitate de înaltă performanţă, multifuncţionalitate, confort şi eleganţă.

Bucuresti, 19.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *