free download 78 travel guides written by experts

Cresterea veniturilor grupului EBS cu 42,6% in primele 8 luni ale anului 2011

Grupul EBS, ofertant de servicii si solutii software, a inregistrat in primele 8 luni ale anului 2011 venituri de 5,3 Mil. EUR, in crestere cu 42,6% fata de aceeasi perioada a anului 2010.

Veniturile pe piata locala au inregistrat o crestere de 19,74% iar cele de pe piata internationala de 49,1% fata de primele 8 luni ale anului trecut.

Cresterea veniturilor pe pietele externe a fost determinata de extinderea colaborarii cu clientii actuali ai companiei dar si de incheierea de parteneriate noi cu firme de renume precum IDS Scheer, Software AG, Bearing Point. Un avant deosebit l-a capatat colaborarea cu SAP AG care a devenit in aceasta vara cel mai mare client al EBS.

Previziunile privind cresterea cifrei de afaceri cu cel putin 32% la nivel de 2011 raman neschimbate, grupul EBS estimand atingerea valorii de cel putin 8,8 Mil. EUR pana la finalul acestui an.

“Chiar daca instabilitatea si derapajele accentuate de pe pietele financiare internationale incep sa devina tot mai evidente plecam de la considerentul ca anul 2011 va deveni cel mai bun an din istoria grupului EBS” remarca Domnul Daniel Metz, CEO EBS Romania.

In ultimele 12 luni, echipa EBS a crescut cu peste 140 de oameni, in prezent avand peste 500 de angajati si colaboratori externi.

Datorita trendului ascendent de dezvoltare, grupul EBS are la ora actuala deschise peste 70 de pozitii noi, pentru care recruteaze specialisti IT si consultanti economici.

“2011 este un an neasteptat de bun prin prisma proiectelor contractate, astfel ca atingerea numarului de 500 de angajati, previzionat initial pentru sfarsitul anului, a fost atins inca din luna septembrie”, concluzioneaza Bianca Szedlak, Senior Consultant – Recruiting & Selection EBS România.

Bucuresti, 19.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *