Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gabi Lunca – destainuiri despre viata de poveste a artistei astazi, la Acces Direct

Simona Gherghe revine în aceastã dupã amiazã cu o ediţie de colecţie Acces Direct. Gabi Luncã – legenda vie a muzicii de petrecere, vine în platoul Acces Direct cu destãinuirile unei vieţi de poveste. Totul despre iubiri, familie, celebritate şi credinţã, astãzi, de la ora 17.00, la Acces Direct.

Acces Direct, cel mai tare show al după-amiezii, îşi cucereşte zi de zi telespectatorii cu subiecte inedite şi de actualitate. De luni până vineri, de la ora 17, senzaţionalul adevărat şi cele mai tari exclusivităţi sunt numai la Antena 1.

Simona Gherghe revine cu un invitat special. Doamna muzicii de petrecere, Gabi Luncã, vine în platoul Acces Direct cu destãinurile unei vieţi de poveste. Îndrãgita artistã vorbeşte despre iubiri, familie, celebritate şi credinţã, într-o ediţie de colecţie Acces Direct, astãzi, de la ora 17.00.

Ieri, telespectatorii au fost alãturi de Acces Direct, show-ul prezentat de Simona Gherghe plasându-se pe prima poziţie în topul audienţelor. Cu un invitat în exclusivitate, talentatul cântãreţ Jorge, echipa Acces Direct le-a adus din nou românilor unul dintre cele mai fierbinţi subiecte ale momentului. Antena 1 le mulţumeşte telespctatorilor că au fost şi ieri fideli postului de televiziune şi îi înurajează pe aceia care nu mai recepţionează Antena 1 din pricina deciziei abuzive a RCS RDS de a restricţiona accesul pe platforma Digi, să trimită în continuare mesajele lor la numărul de telefon: 0214091791.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *