Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Andreea Balan, marturisire la request 629: „Eu si Andreea Antonescu nu vom reface niciodata

trupa Andre!”

Frumoasa cântăreaţă, dansatoare şi coregrafă Andreea Bălan a inaugurat rubrica „Vedete la perete” la Radio 21, în emisiunea Request 629, găzduită de Liviu Hodor, unde a stat de vorbă cu ascultătorii pe pagina de Facebook Radio 21 (www.facebook.com/radio21).

Andreea a fost foarte sinceră şi a reuşit să răspundă tuturor întrebărilor venite din partea fanilor. Astfel, artista a mărturisit că ea şi Andreea Antonescu nu vor mai reface trupa Andre, deşi multă lume îşi doreşte încă să le vadă pe aceeaşi scenă, după cele două fete au făcut istorie în România: „Eu sunt prietenă cu Andreea Antonescu, dar am stabilit foarte clar împreună că nu vom mai reface trupa, deoarece muzical nu mai avem aceleaşi dorinţe şi nu ne regăsim pe scenă. Ca eu să refac Andre ar însemna să-mi concediez echipa mea minunată – Petrişor şi cele 8 dansatoare cu – care fac nişte show-uri absolut extraordinare şi unice în România la ora actuală.”.

Cântăreaţa a recunoscut că i-a fost foarte greu să se menţină în top de-a lungul anilor, chiar dacă acest lucru a presupus schimbări de look şi multe ore de muncă. Andreea a învăţat peste 50 de stiluri de dans, iar show-urile sale au devenit din ce in ce mai interesante. Pentru spectacolul „Lecţia de dans”, echipa schimbă costumele de 20 de ori, adică o dată la fiecare patru minute: „Montăm un panou mare pe scenă şi în spatele lui ne schimbăm. Dacă acolo este însă beznă, s-a terminat! În timpul unui show, pentru flamenco aveam de purtat pantaloni scurţi roşii, doar că ne-am trezit cu pantaloni scurţi de alte culori pe noi.”, spune amuzata Andreea.

Artista le-a amintit fanilor că nu refuză niciun concert la care este invitată: „Dacă sunt chemată la Cluj, Oradea, Constanţa, sau oriunde, vin cu cea mai mare plăcere”. În ceea ce priveşte planurile de viitor, Andreea Bălan nu ştie dacă va lansa videoclipul piesei „Money Love”, însă doreşte să menţioneze că la şedinţa foto pe care a realizat-o pentru a promova single-ul, în care apare aproape goală şi acoperită doar de câteva bancnote, nu a fost complet dezbrăcată: „Şedinţa foto a fost realizată de prietenul meu Edward Aninaru, însă nu am fost chiar dezbrăcată. Unele lucruri s-au dat la o parte în Photoshop şi apoi s-au adăugat banii”.

La final, pentru a le face pe plac ascultătorilor Radio 21, Andreea Bălan a interpretat alături de Liviu Hodor refrenul hitului „Liberă la mare”.

Intervenţiile Andreei din emisiunea Request 629 pot fi ascultate accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/18150/Afla_ce_a_discutat_cu_fanii_Andreea_Balan!.html

De asemenea, cântăreaţa a realizat şi un interviu video pentru Radio 21 în care a răspuns la 11 întrebări interesante. Materialul poate fi vizionat accesând link-ul de mai jos:
//www.radio21.ro/site/muzica/interviews/content/id/18143/Video%3A_11_intrebari_cu_Andreea_Balan%21.html

Liviu Hodor, cel mai fashion DJ din România, se aude la Request 629, de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00, unde îşi răsfaţă ascultătorii cu cea mai bună muzică a momentului, mixată în trei ore cu dedicaţii şi voie bună!

Joi, 26 aprilie, Liviu Hodor îi are ca invitaţi pe băieţii de la Deepcentral în cadrul rubricii „Vedete la perete”, unde aceştia vor sta de vorbă cu ascultătorii pe profilul de Facebook Radio 21.

Bucuresti, 25.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *