free download 78 travel guides written by experts

Fotbalul european și comedia românească au poziționat Pro TV pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Seara plină de fotbal de calitate și comedie 100% autentic românească a făcut deliciul a milioane de telespectatori din întreaga țară!

În meciul transmis LIVE de Pro TV, Steaua și Villarreal au remizat în cea de-a doua etapă din grupa L din Europa League, scor 1-1.

Villarreal a deschis scorul în minutul 9 prin Borre, care a trimis printre picioarele lui Niță. Echipa antrenată de Reghecampf a egalat în minutul 20 prin Muniru, care a profitat de o eroare a portarului spaniolilor. Meciul Stelei din grupele Europa League a fost lider de audiență pe toate categoriile de public, fiind urmărit de peste 2.2 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:01 – 21:51. Cel mai urmărit minut al meciului, cel de la 21:50, a reunit aproape 3 milioane de microbiști în fața televizoarelor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, meciul a fost lider de audiență, cu 14.3 puncte de rating și 35.9% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 5.9 puncte de rating și 14.7% share.

Intenția lui Celentano de a se apuca de scris, dar și dorința lui Dorel de a face carieră de antrenor de fotbal au fost urmărite cu interes de aproape 1.2 milioane de telespectatori la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 21:59 – 23:00. Aventurile fierbințenilor au fost lider de audiență la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, înregistrând 9.9 puncte de rating și 26.3% share, în timp ce postul de pe locul doi a obținut 5.5 puncte de rating și 14.7% share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *