free download 78 travel guides written by experts

Flamingo International investeste 500.000 euro in cel mai nou Flanco World

situat în Centrul comercial Esplanada

Flamingo Internațional, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piața de electronice, electrocasnice și IT&C continuă planurile de extindere a rețelei Flanco World prin inuagurarea unui nou magazin situat în cadrul centrului comercial Esplanada Flamingo Internațional, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața  de electronice, electrocasnice și IT&C din România, a extins rețeaua de magazine Flanco World cu incă o nouă locaţie, situată în cadrul centrului comercial Esplanada, alaturi de hypermarketul Cora.

Rețeaua Flanco World prezentă la nivel naţional prin 21 de unități, a inaugurat azi, 18 Septembrie 2008, un nou magazin în cadrul centrului comercial Esplanada, centru Cora Pantelimon. Noul magazin beneficiază de o suprafață de 1000 de mp. și a necesitat o investiție de aproximativ 500.000 de euro.

“După cum am mai declarat, dezvoltarea reţelei Flanco World este unul dintre obiectivele majore ale companiei Flamingo International în perioada următoare. Acest nou magazin face parte din cele 10 noi locaţii pe care intenţionăm să le deschidem până la sfârşitul anului. Traficul ridicat înregistrat în cadrul centrului comercial Esplanada ne fac încrezători în rezultatele acestei noi locaţii”, a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo Internațional.

Având în vedere numărul mare de cumpărători ai hypermarketului, precum și tendința bucureștenilor de a-şi orienta comportamentul de consum către locaţiile de tip destinaţie, noua locaţie Flanco World va avea un rol cheie pentru afacerile Flamingo International în zona capitalei.

Rețeaua Flamingo Internațional se va extinde până la sfârșitul anului 2008 cu un total de alte 9 noi magazine Flanco World, însumând o suprafață de 14.000 mp și beneficiind de o investiție totală de peste 9 milioane de euro. În ceea ce privește planurile de extindere pentru celelalte rețele ale grupului, oficialii companiei au declarat că urmează să extindă în perioada imediat următoare atât reţeaua Flanco cât şi reţeaua Flamingo Computers.

Bucuresti, 18.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *