free download 78 travel guides written by experts

Primul studiu dedicat marketingului mobil din Romania

Compania Unlock Research, in colaborare cu Evensys, vor realiza primul studiu dedicat comunicarii in mediul mobil. Rezultatele studiului vor fi prezentate in cadrul evenimentului Mobile Marketing Conference.

Studiul va dezvalui care sunt cele mai eficiente instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind acest nou canal de comunicare.
De asemenea, conferinta va gazdui o sesiune speciala intitulata "Live Consumer Pulse: Focus Group Session", ce include o transmisiune live din cadrul unui focus group in care se va discuta despre advertising si telefonia mobila. Participantii la eveniment vor avea astfel ocazia sa afle care este perceptia sincera a consumatorilor despre marketingul in mediul mobil.

Printre vorbitorii deja confirmati in cadrul evenimentului se numara Stephanie Jackson (Senior Director, Online Services, Vodafone Romania), Viktor Marohnic (co-fondator & CEO, Five Minutes), Marian Seitan (Director General, HitMail), Adina Vlad (Managing Partner, Unlock Research), Doru Panaitescu (Consultant, The Marketer), Mihai Dragan (Manager, MobiOne).

Mobile Marketing Conference va avea loc pe data de 16 octombrie 2008 la Howard Johnson Grand Plaza hotel si se bucura de sustinerea companiilor Nokia si HitMail. Evenimentul se adreseaza specialistilor de marketing din companii care vor sa descopere cele mai inedite si utile canale de atingere a audientei, dar si furnizorilor de servicii de marketing mobil si dezvoltatorilor din acest domeniu.
Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site www.mobileconference.ro.

Bucuresti, 18.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *