free download 78 travel guides written by experts

Electrolux cauta 90 de staruri ale bucatariei

Anul viitor, Electrolux implineste 90 de ani de existenta si, cu aceasta ocazie, cauta 90 de proprietari de bucatarii Electrolux din intreaga Europa – avand cu totii o poveste speciala de impartasit despre momentele cand s-au simtit ca adevarate staruri in bucatarie. Cele 90 de staruri ale bucatariei Electrolux vor fi subiectul unei expozitii fotografice, a unei galerii virtuale si a unei carti. « Bucataria este noul centru al casei, locul unde mancam, dormim, muncim sau chiar facem dragoste. Pentru a ne sarbatori istoria, vrem sa ne celebram consumatorii si bucatariile lor – si ce modalitate mai buna de a face acest lucru decat prin povestirea momentelor favorite din bucatarie ? »  intreaba Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

Carmen Georgescu completeaza: “Acest proiect se leaga de strategia noastra de studiere a intuitiei consumatorului, fundamentul crearii si dezvoltarii produselor Electrolux. Intrand in casele oamenilor si analizand modul cum traiesc si interactioneaza cu electrocasnicele lor, intelegem cum stilul de viata, obiceiurile de alimentatie si preferintele in design influenteaza modalitatea de alegere si folosire a produselor noastre. »  

Cine este un star in bucataria Electrolux?
Esti un star in bucatarie daca detii unul sau mai multe aparate electrocasnice Electrolux, independente sau incorporabile si daca ai o poveste buna de impartasit despre un moment cand te-ai simtit ca un star in propria bucatarie.

Cum poti sa devii un star in bucataria Electrolux
Trimite o poza personala in bucatarie cu o scurta descriere a unui moment in care te-ai simtit ca un star in bucatarie – fie ca ai gatit excelent un fel de mancare pentru o intalnire, ai redecorat spatiul, ai nascut pe podeaua din bucatarie, ti-ai cerut sotia in casatorie la masa unde luati micul dejun sau pur si simplu ai pregatit acel fel de mancare special pentru o persoana deosebita.

Premiul?
Cele 90 de staruri ale bucatariilor vor primi cate un aspirator Ergorapido. In plus, fotografiile vor fi prezentate intr-o expozitie, intr-o carte si intr-o galerie virtuala de fotografii precum si in toate materialele realizate cu ocazia aniversarii a 90 de ani de Electrolux.

Bucuresti, 18.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *