free download 78 travel guides written by experts

FAZZADA, prima clinica de reintinerire laser investeste 470.000 euro in echipamente

si centrul de tratament

FAZZADA, prima clinica laser de reintinerire din Romania, investeste 470.000 euro in centrul de tratament si aparatura laser de top la nivel mondial si ataca astfel nisa tratamentelor minim-invazive.

In ultimii ani, tratamentele de infrumusetare chirurgicale au pierdut teren in fata celor non-chirurgicale. Drept dovada, conform Societatii Americane pentru Operatii Estetice si Plastice, 83% dintre procedurile cosmetice efectuate in Statele Unite ale Americii au fost non-chirurgicale. Practic, din 1997, tratamentele non-chirurgicale au inregistrat o crestere cu 750%.

„In Romania, piata tratamentelor chirurgicale a inceput sa scada de asemenea, cu peste 15% fata de anul trecut, iar acest lucru este cauzat pe de-o parte, de introducerea TVA-ului de 24% pentru toate serviciile de infrumusetare. In schimb, au crescut procedurile minim-invazive, al caror pret este mai scazut, iar rezultatele mult mai naturale decat in cazul operatiilor estetice. Participam in permanenta la congresele mondiale de medicina anti age, iar trendul este clar spre aceasta directie, pe locul 3 in topul procedurilor non-chirurgicale fiind tratamentele laser”, a explicat dr. Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical Fazzada.

Potrivit ultimei statistici realizate de Societatea Internationala a Chirurgilor Plasticieni, in 2011 , in tara noastra au fost efectuate 96.902 operatii estetice. Dintre acestea, 53.644, adica mai bine de 50%, s-au realizat fara interventia bisturiului. Cele mai populare au fost injectarile cu botox (20.496), dar si cele cu acid hialuronic (16.234). Alte 1.124 de persoane au optat pentru tratamentele de reintinerire cu laser.

Potrivit acelorasi statistici, Romania este tara cu cele mai putine operatii estetice din cele 25 de state care au luat parte la sondaj. Cu toate acestea, daca raportam numarul de proceduri la mia de locuitori, tara noastra urca pe pozitia cu numarul 17, peste Arabia Saudita, Turcia, Marea Britanie, Argentina, Thailanda, Rusia, China si India.

Pacientii pentru astfel de servicii sunt in majoritate femei, au intre 25 si 45 ani, au studii medii si superioare, un venit lunar intre 800 si 2000 euro si au in cercul lor de apropiati si alte persoane care au apelat la astfel de proceduri. In ultimii ani, ponderea barbatilor care apeleaza la tratamentele de reintinerire noninvazive a crescut si a ajuns la 10-20%. Procedurile cel mai des accesate tin fie de stergerea ridurilor, tratarea venectaziilor, cuperozei, rozaceei, vergeturilor, petelor pigmentare si porilor dilatati, dar exista si proceduri pentru eliminarea tesutului adipos si tonifierea pielii.

„Clinica Fazzada inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiindu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser unde se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA”, a completat Andreea Iftimie.

Intrucat serviciile medicale oferite tin de zona estetica, deci de frumos, de multumire si incredere in sine, spatiul FAZZADA a fost gandit cat mai aparte de ceea ce inseamna o structura medicala clasica. Cu un design modern, forme simple si decoratiuni in spiritul feng shui, multa atentie pentru lumina care umple incaperile, FAZZADA cauta sa ofere pacientilor confort, liniste, siguranta si o abordare medicala individualizata, precum si proceduri estetice si dermatologice noninvazive, extrem de moderne.

„Locatia in sine are o istorie aparte, clinica fiind situata intr-o vila de inceput de 1900, in care gasesti iconicele scaune Ray si Charles Eames si sobe Meissen, lampadare Flos Design si picturi murale de inspiratie japoneza, statuete Venus din Millo pictate neconventional de artisti si designeri, precum Alexandra Zabunov si Iuliana Vilsan. Clinica are in spate un intreg concept feng shui in care frumusetea si arta intalnesc tehnologia. Grija cu care am restaurat timp de peste 2 ani superba casa in care isi are sediul clinica Fazzada, cu aceeasi grija <> acum aspectul tanar al pielii pacientilor nostri. Din dragostea noastra pentru tot ceea ce este frumos, elegant si autentic, putem spune ca ne pozitionam ca cei mai buni medici esteticieni dintre arhitecti sau cei mai buni arhitecti dintre esteticieni. Restauram fazzade, de case cu stil si de chipuri umane superbe”, a mai adaugat dr. Andreea Iftimie.

In cadrul clinicii se realizeaza tratamente pentru: vergeturi, melasma, cicatrici, acnee, epilare definitiva pentru piele neagra, peeling laser, resurfacing fractionat, skin tighteing, piele flasca, riduri, pori dilatati, teleangiectazii / venectazii fata, picioare, nas, cuperoza, rozacee, roseata difuza, veruci, cicatrici proaspete, cicatrici vechi, acnee activa, leziuni de psoariazis, keratoza solara (pete de soare), poikiloderma Civatte, lac venos, discromie senila (pete de batranete), pistrui, laser endovenos, lipoliza asistata laser.

Pentru mai multe informati intrati pe www.fazzada.ro si https://www.facebook.com/FAZZADA.Clinica.Laser.de.Reintinerire.

Bucuresti, 14.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *