free download 78 travel guides written by experts

Parfumuri originale cu reduceri de peste 70% pe elefant.ro

Începând cu luna mai, elefant.ro introduce o nouă categorie de produse cosmetice, comercializând parfumuri de la branduri celebre precum Chanel, Gucci, YSL, Versace, Davidoff, Armani cu discount-uri între 50% și 72%.

“Ne concentrăm atenția către furnizarea cât mai multor categorii de produse pentru clienții noștri. Iar cum doamnele și domnișoarele ce vizitează elefant.ro sunt în centrul atenției nostre, ne dorim să le oferim cele antrenante oferte pentru plăcerile de zi cu zi. Astfel, pe elefant.ro se găsesc peste 30 de brand-uri ce răsfață nu doar simțurile, dar și buzunarul clienților noștri”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

Parfumurile de pe Elefant.ro se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Ca forme de comercializare, acestea pot fi cumpărate atât separat, cât și în seturi cadou, împreună cu alte produse cosmetice complementare (creme, geluri de duș, geluri de ras).

În prezent, mall-ul online elefant.ro are una dintre cele mai diversificate oferte de produse disponibile online, comercializând peste 130.000 de produse precum cărți, eBooks, film, muzică, jucării, articole vestimentare, încălțăminte, accesorii, cosmetice și produse de îngrijire personală, parfumuri.

Bucuresti, 14.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *