free download 78 travel guides written by experts

FamousRoses.eu aduce in Romania in premiera trandafirii de la Meilland

FamousRoses.eu, magazin online dedicat trandafirilor de grădină, aduce în România în premieră trandafirii de la producătorul renumit Meilland. „Din dorinţa de a oferi iubitorilor de trandafiri o gamă cât mai largă de soiuri de trandafiri, dar şi ca urmare a solicitărilor venite din partea clienţilor noştri, am luat hotarârea de a include şi trandafirii Meilland în oferta www.famousroses.eu. La fel ca trandafirii Delbard, varietăţile Meilland sunt foarte cunoscute şi dorite de grădinarii din întreaga lume. Varietăţi cum este de exemplu "Pierre de Ronsard", supranumit "Eden Rose" sunt trandafiri de colecţie, plasaţi în capul listei oricărui grădinar” a declarat Viaceslav Buhna, Directorul general FamousRoses.eu.

Meilland este o societate familială, ajunsă acum la a şasea generaţie, fondată în anul 1850 iar în prezent cumulează o cifră de afaceri de 18 milioane de Euro, vânzând 12 milioane de trandafiri pe an. Selecţia trandafirilor care urmează să fie produşi este una foarte riguroasă şi se desfăşoară pe perioadă de 8-10 ani de la semănarea seminţelor. Din aproximativ 250.000 de seminţe semănate, puţine ajung să fie testate în 15 staţii de testare diferite, iar în final doar 10-12 varietăţi ajung să fie comercializate.

Colecţia de trandafiri Meilland este una impresionantă. De la teahybrizi (tufele de trandafiri cu flori mari şi una-două flori pe tijă) şi floribunda (tufele de trandafiri cu mai multe flori de mărime medie pe o tijă) până la trandafirii urcători, atârnători (plângători) sau pomişori, Meilland are ceva deosebit pentru fiecare categorie de trandafiri. Poate cea mai impresionantă colecţie Meilland este cea a urcătorilor. Pierre de Ronsard, Palais Royal, Eric Tabarly şi în general toţi trandafirii urcători Meilland sunt de poveste: îşi dezvoltă o coroană de 3 metri lăţime, iar înălţimea variază între 3 şi 6 m.

Un element interesant este faptul că trandafirii care poartă numele unor artişti consacraţi – cum este de pildă Julio Iglesias – sunt botezaţi chiar de către acele personalităţi!

Meilland oferă garanţia calităţii prin etichetele ataşate fiecărui trandafir, etichete care conţin un cod folosit în controlul calităţii. Cu ajutorul acestui cod se identifică tot istoricul trandafirului: cine l-a plantat, cine l-a recoltat, când şi cine l-a ambalat.

Câţiva dintre trandafirii Meilland cei mai cunoscuţi şi căutaţi sunt: Eddy Mitchell, Black Baccara, Papa Meilland, Julio Iglesias, Pierre de Ronsard. Evident sunt toţi disponibili aici.

„Trandafirii sunt flori speciale, flori dorite de oricine în grădina proprie. Ne bucură să constatăm succesul trandafirilor de top în România şi interesul cumpărătorilor pentru producători diverşi. Vom continua să oferim clienţilor noştri cele mai bune şi frumoase soiuri de trandafiri, butaşi de trandafiri de la producători de renume, varietăţi apreciate şi multe premiate la nivel internaţional. Trandafirii de la Meilland au completat în mod firesc gama trandafirilor Delbard cu care am lansat siteul. Suntem siguri că oricine îşi găseşte trandafirul potrivit pe FamousRoses.eu” a mai spus Viaceslav Buhna, Directorul general FamousRoses.eu.

FamousRoses.eu este un magazin online dedicat trandafirilor de grădină. Aici veţi descoperi cei mai cunoscuţi trandafiri de grădină din lume. Siteul oferă tuturor celor interesaţi din România şi Europa o gamă completă de butaşi de trandafiri.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *