free download 78 travel guides written by experts

Rea Garvey vrea sa concerteze in Garajul Europa FM

Miercuri, solistul trupei Reamonn, Rea Garvey, a fost invitatul special al lui George Zafiu în emisiunea „Europa Express”.

Artistul a vorbit despre experienţa pe care a avut-o cu o seară înainte pe platoul de filmare de la “Vocea României”, despre planurile lui muzicale şi a cântat live cel mai nou single, “Can’t Stand The Silence”. Întrebat de George dacă a auzit despre proiectul Garajul Europa FM şi dacă ar accepta să cânte într-un asemenea loc împreună cu tatăl soţiei sale, fost component al formaţiei Semnal M, artistul a răspuns:

“Am auzit despre Garajul vostru. Pare o ofertă atractivă dar cred că socrul meu este cam scump din punctul acesta de vedere, dar o să fac tot posibilul să îl conving. Abia aştept să concertez în Garajul vostru. ”

“Nu este pentru prima oară când artiştii internaţionali ne calcă pragul studioului. Anul trecut l-am avut invitat pe Michael Bolton, iar anul acesta, în luna septembrie, l-am avut alături de noi pe Bryan Ferry. Este o experienţă de neuitat să stai de vorbă cu asemenea valori ale muzicii internaţionale. Am avut plăcerea să descopăr nişte oameni relaxaţi şi profesionişti în adevăratul sens al cuvântului, care trăiesc şi respiră muzică în fiecare secundă a vieţii lor. Sper ca anul viitor să reuşim să îi auzim concertând live în Garajul Europa FM ” , a declarat George Zafiu.

VIDEO AICI: //www.youtube.com/watch?v=tb1J7ge4ZCw.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *