free download 78 travel guides written by experts

Eventive promoveaza conceptul de Corporate Hospitality

Incepand cu luna octombrie a acestui an, pe piata romaneasca de servicii de organizari de evenimente a patruns o noua companie. Eventive este specializata pe furnizarea de servicii complete de management al evenimentelor, axandu-se pe activitati noi precum Corporate Hospitality şi Incentive Programs, mai putin implementate pe piata romaneasca.

Corporate Hospitality este o componenta a mixului de marketing si se refera la socializarea cu clientii intr-o atmosfera relaxata, vazuta ca o modalitate foarte buna pentru dezvoltarea relatiilor pe termen lung intre companie si acestia.
Eventive propune pentru clientii sai programele Incentive care au rolul de a motiva si recompensa realizarile extraordinare ale angajatilor si contributia hotaratoare a acestora la bunul mers si dezvoltarea afacerilor. Printre programele personalizate folosite de companie se numara participari la evenimente internationale de tipul Grand Prix-uri,  campionate de fotbal, concerte, boat trips.

“Dorim sa transformam in realitate dorintele clientilor nostri, depasind chiar asteptarile lor prin servicii exceptionale, concepte creative, design original, meniuri sofisticate si atentie speciala pentru toate detaliile. Oferind solutii complete vom fi interfata intre client si toti furnizorii,  inca din primul moment si pana la finalizarea evenimentelor”, spune  Larisa Budaca, Director General  Eventive.

Eventive se adreseaza companiilor mijlocii si mari, promotoare a unor culturi organizationale puternice si dinamice, ale caror departamente de HR ar aprecia beneficiile unor astfel de servicii.
 
Eventive s-a lansat cu o investitie initială de aproximativ 55.000 euro iar directorul companiei este Larisa Budaca, care are o bogata experienta in industria hoteliera, lucrand anterior pentru companii precum JW Marriott Bucharest Grand Hotel sau Athenee Palace Hilton Bucuresti.

Eventive ofera servicii complete de management al evenimentelor. Serviciile sale inglobeaza o serie de activitati precum selectionarea locatiei, asigurarea logisticii evenimentului si a scenariilor artistice, a serviciilor de grafica, design si copywriting, precum si database management. Eventive ofera de asemenea servicii de corporate hospitality si incentive programms.

Bucuresti, 3.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *