metalshow

ANIS si ARIES au conducere executiva comuna

Începând de la 1 octombrie, Valerica Dragomir, Director Executiv ANIS, a preluat şi coordonarea echipei executive a ARIES. Conducerea executivă comună va asigura o tranziţie mai uşoară către nouă asociaţie, rezultată din fuzionarea celor două asociaţii şi reprezintă următorul pas în procesul de fuzionare.

D-lui Alexandru Borcea îi revine funcţia de Director de Programe, ocupându-se în continuare de proiectele ARIES în derulare, iar Dl. Florin Vrejoiu va deveni Director pentru Relaţia cu Membrii. „Ambele echipe îşi vor da silinţa ca detaliile de organizare să se reflecte cât mai puţin în serviciile adresate membrilor. Intenţia noastră este ca în perioada următoare, atât conducerile organizaţiilor cât şi echipele executive să iniţieze o serie de consultări cu companiile membre, pentru ca noua organizaţie să reflecte cât mai bine preocupările membrilor săi. „ declară Valerica Dragomir, Director Executiv ANIS & ARIES.
ANIS şi ARIES au decis să fuzioneze pentru a realiza cea mai puternică şi reprezentativă asociaţie la nivelul industriei. Avantajele acestei uniuni se vor resimţi la nivelul companiilor pe termen scurt, prin creşterea portofoliului de servicii de care vor putea beneficia în calitate de membri, şi pe termen lung, cu efect strategic.

Bucuresti, 3.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *