Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Epson isi extinde colaborarea cu Federatia Europeana a Fotografilor Profesionisti

Epson va continua să sprijine, pentru următorii trei ani, realizarea competiţiei “Fotograful profesionist al anului în Europa”, organizată de Federaţia Europeană a Fotografilor (FEP). Epson a susţinut evenimentul în ultimii trei ani şi a hotărât să prelungească acest demers, datorită contribuţiei valoroase pe care FEP o aduce comunităţii fotografilor.  

Cleas Jeppson, Head of EMEAR LFP Sales, declară: "Epson îşi dedică resursele cultivării excelenţei în tehnologia imprimării. În plus, Epson înţelege importanţa susţinerii fotografilor din Europa şi a îmbunătăţirii calităţii imaginilor lor. Peste 1000 de fotografi au participat la ediţiile anterioare ale acestei competiţii, prezentând o mare diversitate de imagini creative, la o calitate superioară. Sponsorizarea acestui eveniment important ne oferă posibilitatea să contribuim la dezvoltarea industriei fotografice pe termen lung.”

Preşedintele FEP, Neil Warner, adaugă: "Epson ne oferă un sprijin foarte valoros. Acest suport extins pe care îl vom avea în 2011, 2012 şi 2013 este foarte important pentru noi şi ne va ajuta să continuăm răsplătirea excelenţei, atât de des întâlnită în fotografia europeană.”

Federaţia Europeană a Fotografilor este o reţea alcătuită din 23 de asociaţii profesionale din 20 de ţări europene, ce adună 50.000 de profesionişti. FEP decernează în fiecare an premiul “Fotograful profesionist al anului în Europa” pentru a promova cele mai înalte standarde de calitate şi creativitate în fotografie.

Bucuresti, 05.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *