metalshow

Infinit Solutions lanseaza noul MedLife.ro

Infinit Solutions a lansat MedLife.ro, o platformă online complexă dezvoltată pentru MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România.

Alex Cernătescu, CEO Infinit Solutions: „Medlife.ro este o platformă interactivă de ultimă generație prin care utilizatorii pot accesa practic toate informaţiile necesare, de la vizualizarea rezultatelor analizelor la un tur virtual al principalelor locaţii. Dezvoltarea Medlife.ro a fost o adevărată provocare și este un proiect complex, ambițios care trebuie să ilustreze și în online dimensiunea la care MedLife a ajuns în cei 14 ani de prezenţă pe piaţă.”

Informația despre activitatea MedLife este amplă și relevantă, prezentarea serviciilor fiind completată de o descriere amănunţită a laboratoarelor, a gamei de analize medicale precum şi de rubrici despre tehnici medico-chirurgicale şi sfatul specialistului.

De asemenea MedLife.ro dispune în premieră pe piaţa noastră de un simulator al organismului uman care indică, în funcţie de zona în care vizitatorul acuză dureri, serviciul medical care se potriveşte cel mai bine stării acestuia de sănătate şi ulterior pacientul îşi poate face o programare la medicul recomandat. Este o metodă foarte eficientă care salvează timp şi oferă, online, posibilitatea de a face foarte rapid o programare.

Ina Bădărău, Coordonator Relaţii Publice MedLife: “Platforma online dezvoltată de Infinit Solutions este un instrument pus la dispoziția clienţilor noștri, un site inovator ce dispune de o interfață proaspătă și captivantă, dezvoltată în acord cu strategia de comunicare a MedLife. Susţinuți de dorința de inovație şi cunoscând importanţa comunicării online, am încercat să oferim prin acest proiect o altă dimensiune a viziunii și valorilor pe care le promovăm. Una dintre aplicaţiile de care suntem foarte mândri este simulatorul organismului uman, care ajută pacienții să aibă o primă viziune asupra problemelor cu care se confruntă și, totodată, asigură un flux organizat al acestora către specialiştii recomandaţi.”

Site-ul Medlife.ro a presupus o dezvoltare integrată, agenția asigurând în cadrul acestui proiect execuția conceptului creativ, implementarea tehnică de la părțile statice la cele video, 3D și alte tehnologii de ultimă generație dar și partea de consultanță în ceea ce privește comunicarea în mediul online. Platforma cuprinde printre altele şi informații generale, de la evoluția medicinei până la ultimele tehnici folosite în domeniu.

Bucuresti, 05.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *