free download 78 travel guides written by experts

Emotie la cote maxime! Visuri la Cheie – lider absolut de audienta

Cel mai emoționant show al toamnei a debutat aseară la PRO TV. Dragoș Bucur și echipa lui au împlinit primul vis!

PRO TV a fost lider absolut de audiență, zdrobind concurența cu prima poveste prezentată în cadrul emisiunii Visuri la Cheie. Peste 2 milioane de români au trăit emoția unui vis împlinit pe întreg parcursul emisiunii, în intervalul 20:30 – 22:28. În minutul de aur de la 20:54 peste 2,5 milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură emoționanta poveste de viață a Mariei.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider detașat de audiență cu o cotă de piață de 30.2% și 13.8 puncte de rating, de trei ori mai mult față de postul clasat pe locul doi care a obținut un share de 10.4% și 4.7 puncte de rating.

În cadrul publicului urban, Visuri la Cheie a înregistrat 10.3 puncte de rating și o cotă de piață de 19.5%, față de 7.3 puncte de rating și 13.9% cotă de piață înregistrate de postul clasat pe locul doi.

La nivel național, emisiunea difuzată de PRO TV a înregistrat 11 puncte de rating și o cotă de piață de 21.3%, următorul post clasat obținând 7.4 puncte de rating și 14.4% cotă de piață.

Uliești este prima localitate în care Dragoș Bucur a pus umărul la împlinirea unui vis, cu ajutorul de comunității și al echipei sale. Maria Moldoveanu, o mamă care își crește singură cele două fetițe, a renunțat la viața de la oraș pentru a-i oferi Yasminei, fiica sa cea mare, o șansă de însănătoșire. Mediul agitat din București nu era prielnic pentru un copil de doar câțiva ani care suferea de tulburări psihice. Părăsită de bărbat, Maria s-a văzut nevoită să aibă grijă de o locuință și de cele două fetițe, într-un mediu cu totul nou. A înfruntat singură ierni, problemele create de rozătoare, explozia unei sobe sau lipsa apei curente. Maria este o luptătoare, o mamă devotată care a renunțat la sportul pe care îl practica la nivel de performanță pentru a oferi copiilor o viață liniștită.

„Maria este un exemplu pentru noi toți. Dragostea nemărginită pentru cele două fetițe a dărâmat toate barierele, Maria renunțând la viața sportivă, la mediul din București care îi oferea condițiile necesare unui trai decent. Părăsită de soț, Maria a înfruntat cu determinarea unui sportiv de performanță toate greutățile din mediul rural! Povestea de viață este cu adevărat impresionantă. La fel de impresionantă este și solidaritatea oamenilor care au venit să mă ajute la construcția unui vis!”, a declarat Dragoș Bucur.

Pe parcursul zilelor în care casa a fost schimbată complet, Maria, Yasmina și Ema au avut parte de o serie de surprize din partea lui Dragoș. Pentru prima dată în viață, cele două fete împreună cu mama lor au plecat într-o vacanță unde au vizitat o rezervație de urși. Pe lângă acest lucru, au vizitat și castelul Bran. Cea mai emoționantă surpriză a fost însă serbarea zilei de naștere a Yasminei. Pentru prima dată în viață, Yasmina și Ema au mâncat tort, au avut parte de un număr de magie și de un foc de artificii, lucruri obișnuite pentru majoritatea copiilor de vârsta lor.

„Emoția pe care am văzut-o în momentul în care Maria a realizat că destinul i s-a schimbat se poate descrie într-un singur cuvânt: minune! M-am bucurat foarte mult de faptul că au fost extrem de fericite în vacanță, de faptul că cele două fetițe au avut parte de o petrecere surpriză, de tort… de lucruri aparent normale pentru niște copii.”, declară Dragoș.

În fiecare miercuri emisiunea Visuri la Cheie va prezenta povești de viață impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnică. Fiecare caz prezintă tipologii diferite, de la artiști dați uitării, la eroi de 11 ani sau oameni cu grave afecțiuni de sănătate. Dragoș și echipa lui reușesc să mobilizeze comunitatea pentru a renova în timp record locuințele acestora și pentru a aduce o rază de speranță pe chipurile întinate de suferință.

Visuri la Cheie – Crede în oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Bucuresti, 30.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *