free download 78 travel guides written by experts

Noile Toshiba Qosmio X70 si Satellite P70 – divertisment de top

· Procesoare puternice cu performanță grafică dedicată pentru amatorii multimedia și profesioniștii creativi
· Echipate cu display Full HD și difuzoare harman/kardon® pentru a oferi ce e mai bun din multimedia și jocuri
· Satellite P70 se poziționeazã și ca un ideal desktop replacement, pentru divertismentul de zi cu zi

Toshiba Europe GmbH anunțã astãzi douã noi laptopuri de 43.9 cm (17.3”): Qosmio X70 și Satellite P70. Ambele dispozitive cu ecran de mari dimensiuni oferã performanțe de calcul superioare pentru divertisment cu adevãrat captivant pe un ecran Full HD, capabilitãți multitasking fluide și procesoare Intel® Quad Core™ i7 puternice.

Combinând performanțele grafice puternice, un design elegant și caracteristicile audio-video avansate, Qosmio X70 este ideal pentru utilizatorii pretențioși și entuziaștii multimedia care au nevoie de putere de calcul pentru creare și editare de fotografii, videoclipuri, pentru jocuri și redare filme pe ecranul mare de 43.9 cm (17.3”).

Pregãtit pentru divertisment

Cu un ecran Full HD cu rezoluție 1920 x 1080 și retroiluminare LED, Qosmio X70 oferã o experiențã video captivantã pentru filme de acțiune, jocuri sau conținut online. Ecranul mare de 43.9 cm (17.3”) 300 NIT asigurã o calitate optimã a imaginii în orice moment și luminozitate vibrantã pentru detalii clare și culori vii. Excelența vizualã a lui Qosmio X70 este completatã de difuzoarele harman/kardon®, pentru sunet de impact și experiențã audio premium. Amplificate cu tehnologia DTS Sound™ pentru volum mãrit, bass amplificat și definiție îmbunãtãțitã, difuzoarele sunt pregãtite pentru divertisment epic.

O performanță puternică de fiecare dată

Qosmio X70 are dotãri ce au menirea de a crește performanțele laptopului, oferind utilizatorilor putere suplimentarã în sarcinile dificile, cum ar fi editarea foto și video, sau jocuri. Placa video integratã AMD Radeon™ R9 M265X cu suport 4GB GDDR5 VRAM oferã lãțime de bandã mai rapidã și ajutã la îmbunãtãțirea performanțelor. Tehnologia AMD Enduro™ optimizeazã inteligent dispozitivul, oferind o performanțã graficã remarcabilã, în timp ce ajutã la creșterea duratei de funcționare a bateriei. Qosmio X70 are și un procesor Intel® Quad Core™ i7 ce ajutã la finalizarea mai multor sarcini simultane, oferind performanțe vizibile de top și graficã integratã pentru o experiențã PC îmbunãtãțitã. Utilizatorii au spațiu suficient pentru a-și salva confortabil toate jocurile, filmele și fișierele, la alegere, pe un HDD de 2 TB sau 1 TB cu suport SSHD.

Înãlțimile divertismentului

Complet echipat cu o largã varietate de caracteristici pentru divertisment, Qosmio X70 permite utilizatorilor sãi sã obținã ce e mai bun din filmele preferate, din jocuri și conținut media. Suportul Ultra HD prin HDMI® permite redarea de conținut 4k pe un televizor Ultra HD compatibil. Câte douã porturi USB 3.0 și USB 2.0 oferã conexiune rapidã la o varietate largã de dispozitive externe, în timp ce tehnologia Intel® WiDi permite redarea de conținut – filme, videoclipuri, fotografii și muzicã – pe ecranul unui televizor compatibil, exclusiv fãrã fire. Blu-ray-ulTM integrat BD-RE (XL) permite redarea filmelor HD în orice moment și stocarea în siguranțã a fișierelor pe un disc cu capacitate de pânã la 100 GB. Fotografiile și alte fișiere multimedia pot fi mutate între dispozitive prin intermediul slotului1 de card SD cu suport Bridge Media UHS-II care permite creșterea productivitãții cu viteze crescute pentru transferul de date.

Creat pentru a fi diferit

Qosmio X70 are un finisaj premium de culoare argintiu închis cu inserții roșu mat, pentru o apariție frapantã și puternicã, dar în același timp elegantã. În plus, tastatura fãrã ramã are retroiluminare de culoare roșie și este idealã în mediile cu luminozitate redusã, în timp ce clickpad-ul mare este dotat cu suport gesturi pentru ca utilizatorii sã fie mereu în control, indiferent de tipul divertismentului de care se bucurã.

Satellite P70 – vezi mai mult și faci mai mult

Satellite P70 este un ideal desktop replacement cu ecran mare și deține multe din caracteristicile cu care este dotat Qosmio X70, ceea ce îl face ideal pentru divertisment, productivitate și sarcini multiple în utilizarea de zi cu zi. Finisajul stilat Satin Gold asigurã un design elegant, în timp ce carcasa durabilã din aluminiu îl face potrivit pentru viața în mișcare. În contrast cu tastatura cu iluminare roșie de pe Qosmio X70, tastatura de pe Satellite P70 are iluminare de culoare albã.

Toshiba Qosmio X70 și Satellite P70 vor fi disponibile în Europa începând din al patrulea trimestru al 2014.

Toshiba Qosmio X70 și Satellite P70:
• Display: 43.9 cm (17.3”) cu rezoluție 1920 x 1080 (Full HD), display 300 NIT retroiluminare LED
• Procesor: Intel® Quad Core™ i7 din a 4-a generatie
• Stocare: HDD pânã la 2 TB HDD sau 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)
• Memorie: Pânã la 16 GB DDR3L RAM (1,600 MHz)
• Conectivitate: 1 x HDMI® cu suport Ultra HD, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (inclusiv 1 x Sleep-and-Charge), 1 x RGB, slot1 SD/SDHC cu suport Bridge Media UHS-II, cãști/mic jack, port Kensington
• Comunicatii: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, tehnologie Intel® WiDi (wireless display), Bluetooth® 4.0, webcam HD cu microfoane duale
• SO: Windows 8.1
• Audio: difuzoare Harman Kardon cu amplificare audio DTS Sound™
• Dimensiuni: 413 x 268 x 28.4/33.1 mm
• Greutate: 2.9 kg

Toshiba Qosmio X70:
• Graficã: AMD Radeon™ R9 M265X cu 4GB GDDR5 VRAM și tehnologie AMD Enduro™
• ODD: Blu-rayTM BD-RE (XL) drive
• Culoare: Argintiu închis premium, cu elemente roșu mat
• Tastaturã: Fãrã ramã, iluminare roșie

Toshiba Satellite P70:
• Graficã: AMD Radeon™ R9 M265X graphics cu 2GB sau 4GB GDDR5 VRAM și tehnologie AMD Enduro™
• ODD: Blu-rayTM BD-RE (XL) drive sau DVD Super-Multi drive
• Culoare: Satin Gold
• Tastaturã: Fãrã ramã, iluminare albã

1 Disponibil doar pe modelele Qosmio X70 și Satellite P70 cu 4GB VRAM.

Bucuresti, 30.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *