free download 78 travel guides written by experts

Elefant online sustine scoala offline

Economisește timp şi ajută copiii din Centrul pentru Copii Iaşi

www.elefant.ro, cea mai mare librărie online din România, lansează începând de astăzi programul „Back to school”, prin intermediul caruia toţi cei care îşi pregătesc începutul de an şcolar pot economisi în medie 4 ore, pot primi un ghiozdan, îşi pot juca şansa pentru a câştiga o maşină şi pot contribui la dotarea unui centru de copii din Iaşi.

„Părinţii petrec în medie 4-4,5 ore în căutarea tuturor celor necesare şcolii, conform estimărilor făcute de echipele noastre. După ce primesc lista de dicţionare, atlasuri sau de caiete speciale, începe căutarea de la o librărie la alta. Noi le oferim posibilitatea să selecteze din gama completă de manuale şi auxiliare, de la toate editurile impreuna cu rechizitele curente. Si pot face acest lucru oricand au putin timp, de acasă, de la birou, urmănd să primească în 24 de ore întreaga comandă. ”- spune Bianca Chirica, coordonatorul proiectului Back to school.

Toată gama de manuale și auxiliare aprobată de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, precum și rechizite, papetărie și ghiozdane se găsesc, în cea mai completă formulă integrată din spaţiul on-line românesc, în rafturile virtuale ale elefant.ro.

Pentru fiecare 2 manuale achiziţionate, se va dona un manual şi cărţi din colecţia Biblioteca pentru toţi, copiilor din Centrul Diecezan Caritas din Iaşi, pe care clienţii www.elefant.ro îi vor ajuta astfel să pornească bine în noul an.

Elefant.ro răsplătește cumpărăturile făcute on-line cu câte un premiu – un ghiozdan – pentru cei ce fac achiziții mai mari de 140Ron. Participanții la program vor fi înscriși automat şi în cursa pentru o mașină Chevrolet Spark, al cărei câștigător va fi anunțat pe 20 septembrie 2011.

Programul „Back to school” se derulează până la 1 octombrie 2011, dar oferta de manuale şi auxiliare va continua să fie actualizată pe tot parcursul anului şcolar împreună cu listele de lecturi suplimentare pentru fiecare an de studiu.

În primul său an de existenţă, aniversat în luna iunie a acestui an, librăria online elefant.ro a înregistrat creşteri constante în vânzări de minimum 25% de la o lună la alta. Cartea reprezintă peste 80% din oferta elefant.ro, aceasta depăşind 47.000 de produse din domenii variate precum carte, filme, muzică sau eBook readers. Compania estimează o cifră de vânzări de 1 milion de euro pentru anul 2011, în baza dinamicii evoluţiei de până acum.

Bucuresti, 12.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *