free download 78 travel guides written by experts

Eveniment global pentru drepturile animalelor

16 septembrie 2011

2.000.000 de caini si pisici sunt jupuiti anual cu sadism in China zilelor noastre pentru blana lor si lasati sa moara incet, intr-o durere inimaginabila.

DE CE?

Pentru ca, spun jupuitorii de blana chinezi, „Este mai ieftin si mai usor sa jupoi un animal viu si cald decit un corp mort. Pielea iese mai usor si dintr-o singura bucata”.

CINE CUMPARA PRODUSE DIN BLANA?

NOI LE CUMPARAM! Oamenii cumpara imbracaminte, accesorii, jucarii confectionate din blana. Credeti ca pe eticheta acestor produse scrie „Confectionat din blana de labrador” sau „Blana de pisica siameza”? Desigur, nu! Blana este etichetata inselator.

VA RUGAM, AJUTATI-NE SA PUNEM CAPAT ACESTEI ORORI!

VENITI ALATURI DE NOI LA AMBASADA CHINEI IN DATA DE 16 SEPTEMBRIE. Punctul de intilnire: Statia de metrou Aviatorilor, iesirea dinspre Parc Herastrau. Intre orele 10.00-10.30 are loc afluirea. La orele 10.30 pornim in mars de la Piata Charles de Gaulle pe Bd. Aviatorilor- Bd. Beijing- pina la intersectia cu Sos. Nordului (intrarea in parcul Herastrau dinspre Ambasada Chinei). Incepind cu orele 11.00 vom picheta Ambasada Chinei (la o distanta de cca. 400 metri) pina la orele 11.30. Manifestantii vor purta bannere si vor imparti fluturasi furnizati NUMAI de organizatori.

Organizatori: Asociatia „Cutu, Cutu” si protector de zona Antonela Pascale.

Bucuresti, 12.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *