free download 78 travel guides written by experts

Electrocasnicele Bosch sunt aproape de cei nevoiasi

În fiecare an, Bosch Electrocasnice se implică în campanii umanitare, punând un mare accent pe ajutarea persoanelor nevoiaşe. Fie că este vorba de copii sau de familiile afectate de inundaţiile din ultimii ani, Bosch Electrocasnice s-a implicat în mod activ, donând produse şi făcându-le astfel viaţa mai uşoară. La finalul anului trecut, Bosch Electrocasnice a donat produse mai multor familii sinistrate, care au pierdut totul în urma inundaţiilor şi a căror case au fost reconstruite. Aceste donaţii se înscriu în politica companiei de a susţine, de-a lungul anilor, diverse cauze umanitare.

Bosch Electrocasnice a sprijinit familiile sinistrate din zonele afectate de inundaţii

La finalul lunii decembrie 2010, Bosch Electrocasnice, în parteneriat cu Fundaţia ‘’Mereu Aproape’’, a sprijinit 5 familii din Doljeşti, judeţul Neamţ, donând câte un aragaz şi o combină frigorifică Bosch pentru dotarea noilor case construite de Fundaţia ‘’Mereu Aproape’’ cu ajutorul sponsorizărilor. ‘’Ne bucurăm că putem oferi acestor familii greu încercate produse care să le facă viaţa mai uşoară şi de care să se poată bucura mult timp de acum înainte. Venirea în întâmpinarea nevoilor oamenilor şi protejarea mediului înconjurător se află în centrul preocupărilor noastre, fie că gândim un produs nou, îl concepem sau îl fabricăm. Din acest motiv, suntem foarte bucuroşi că am putut sprijini cele 5 familii de sinistraţi’’ a declarat Mihai Voicilă, directorul general al companiei BSH Electrocasnice.

Bosch Electrocasnice sprijină copiii dezavantajaţi social

Încă din anul 2004, Bosch Electrocasnice s-a implicat în mod activ în sprijinirea copiilor dezavantajaţi social. Astfel, firma germană a participat în fiecare an în care s-au organizat evenimente caritabile pentru susţinerea proiectului “Casa Dorinţelor”, evenimente menite să ajute la strângerea de fonduri. Proiectul „Casa Dorinţelor” a fost demarat prin construirea în 2005 a primelor facilităţi în cadrul unui centru multifuncţional în Micfalău, (jud. Covasna), consacrat desfăşurării de programe şi activităţi dedicate copiilor şi tinerilor care provin din medii dezavantajate sau care se confruntă cu deficienţe fizice sau psihice. Programele au ca obiectiv susţinerea mai multor categorii de copii, respectiv a copiilor din familii cu venituri foarte mici, a celor care provin din familii cu risc ridicat de violenţă domestică, a copiilor din centrele de plasament, a celor cu un risc ridicat de abandon şcolar, precum şi a copiilor şi tinerilor cu deficienţe locomotorii sau mentale. Încă din 2004, Bosch Electrocasnice a contribuit financiar la demararea proiectului “Casa Dorinţelor” şi a dotat primele case cu produse electrocasnice – frigidere şi combine frigorifice de ultimă generaţie.

Mai mult, în 2009, Bosch Electrocasnice a fost alături de copiii din cadrul Fundaţiei CONCORDIA, printr-o donaţie constând în 25 de electrocanice, de la maşini de spălat, la aspiratoare sau mixere. Astfel, Bosch Electrocasnice a sporit confortul copiilor din cadrul CONCORDIA, o organizaţie umanitară, care are ca obiectiv recuperarea şi reintegrarea socială, şcolară şi familială a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct din stradă. CONCORDIA adăposteşte peste 400 de copii şi tineri, în casele şi locuinţele sociale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani (judeţul Prahova).

“Prin produsele noastre şi activităţile pe care le desfăşurăm, încercăm să fim cât mai aproape de oameni. Comunităţile defavorizate, dar mai ales copiii proveniţi din astfel de medii, au nevoie de susţinere, iar Bosch Electrocasnice face tot posibilul să le-o ofere. Este important pentru noi să investim în tineri şi în viitorul societăţii româneşti prin toate instrumentele de care dispunem” a adăugat Mihai Voicilă.

Bucuresti, 19.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *