free download 78 travel guides written by experts

eclecticfm.ro prezinta Top 103 piese esentiale pe 2014

Postul de radio eclecticfm face retrospectiva muzicala a anului lansand clasamentul celor mai relevante piese difuzate pe postul de radio online in 2014. Topul, ce poate fi ascultat online pe eclecticfm.ro, incepand de luni, 8 decembrie, pana pe 11 decembrie 2014, ora 22:00, promite sa rememoreze cele mai rotite melodii pe post in anul care se incheie.

La sfarsit de 2014, radioul online eclecticfm.ro, lansat la inceputul acestui an, isi propune sa traga linie si sa faca retrospectiva celor mai interesante piese difuzate pe post in cursul anului. Procesul curatorial nu a fost unul simplu, anul acesta dovedindu-se a fi unul cat se poate de bun din punct de vedere al nisei muzicale pe care eclecticfm.ro o atinge. Insa, asa cum eclecticfm.ro ne-a obisnuit, promite a fi un top unic, multicultural si multi-style, ce va include o selectie atent slefuita, fara amprenta preferintelor industriei, ci in spiritul devizei pe care radioul si-a insusit-o inca de la lansare: Don’t get bored.

Top 103 piese esentiale pe 2014 se va difuza online pe eclecticfm.ro de luni pana joi, incepand cu ora 22:00, iar fiecare zi de difuzare va fi urmata de o postare pe blogul eclecticfm.ro ce va contine piesele sortate in seara precedenta. In plus, fanii pot urmari selectia si pe Deezer.com, unde vor gasi un playlist special eclecticfm.ro sau intr-un podcast dedicat pe Mixcloud.com.

O surpriza frumoasa este si faptul ca in demersul colegilor de la eclecticfm.ro se alatura si Marius Vintila, un nume foarte cunoscut celor care iubesc radioul, Marius urmand sa prezinte punctul culminant al topului, primele 20 de piese, alaturi de fostul sau coleg de la radio Guerrilla, producatorul Mihai Dinu (principalul selector in alcatuirea topului curent).

eclecticfm este un post de radio online local, lansat la inceputul anului 2014, ce isi propune din start preluarea rolului curatorial in selectia de muzica actuala din Romania si din afara, pentru a oferi astfel o experienta variata si antrenanta ascultatorilor doritori sa fie la zi cu muzica nou aparuta. Postul de radio poate fi ascultat pe www.eclecticfm.ro, selectiile sale se regasesc si pe pagina de Facebook www.facebook.com/eclecticfm.ro, pe Soundcloud, Deezer sau Mixcloud.

Asculta eclecticfm si Don’t get bored.

Bucuresti, 08.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *