free download 78 travel guides written by experts

O noua serie in editie limitata din linia Anima

ANIMA 3 FETE NEGRE 003

Feteasca Neagra 2011, 2012, 2013

Aurelia Visinescu completeaza gama ANIMA 3 FETE NEGRE cu un nou vin de colectie, produs in serie limitata: ANIMA 3 FETE NEGRE seria 003. Obtinut printr-un cupaj din cei mai buni struguri de Feteasca Neagra apartinand anilor 2011, 2012 si 2013, fiecare an de recolta a contribuit la realizarea unui vin complex, cu potential de invechire.

Disponibil in editie limitata, de 3991 de sticle, ANIMA 3 FETE NEGRE seria 003 reflecta caracterul soiului Feteasca Neagra, terroir-ul, dar si amprenta personala a enologului Aurelia Visinescu.

«Este al patrulea an consecutiv cand avem in linia ANIMA un soi romanesc, Feteasca Neagra. Este o reusita de care ma bucur extrem de mult pentru ca imi place sa lucrez cu acest soi. Imi doresc sa avem parte de recolte bune si in anii urmatori, astfel incat sa asiguram continuitatea acestui cupaj in linia ANIMA». declara Aurelia Visinescu.

ANIMA 3 FETE NEGRE 003 este un vin sec, rafinat si surpinzator, cu buchet intens de fructe negre bine coapte, de ciocolata amaruie si cu note de vanilie care provin de la lemnul de stejar. Inainte de cupajare, vinul a fost invechit intre 7 si 24 luni butoaie din stejar de 225 lt si 300 lt din padurile din vestul si sudul Romaniei, dar si din stejar frantuzesc din padurile Allier, din centrul Frantei.

Gustul este bogat, cu nuante de pruna uscata, marmelada, cafea si tabac, iar finalul este lung si catifelat. Datorita complexitatii sale si aromelor fine, ANIMA FETE NEGRE 003 este un vin ce poate fi servit alaturi de carnea de vita, miel si vanat dar si impreuna cu branzeturi sau ciocolata neagra.

Distributia acestui vin special este una exclusivista, el putand fi achizitionat dintr-o selectie de magazine specializate si restaurante din București si din tara.

facebook.com/AureliaVisinescuWines
pinterest.com/avwines
instagram.com/aureliavisinescu

Bucuresti, 08.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *