free download 78 travel guides written by experts

‘Tempo de amor’ si ‘Dinner For One’ pe 12 decembrie

Pe 12 decembrie 2014, JAZZ COMPAS LIVE prezintă la Sala Teatrului Mignon din Bucureşti, două spectacole în aceeaşi seară:

MIRCEA TIBERIAN – ‘Dinner For One’

*

GABRIELA COSTA & ALEX MAN – Lansarea albumului ‘Tempo de Amor’

Cele două concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 şi 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str. Hristo Botev nr. 1, Pta. Rosetti, Bucureşti)

MIRCEA TIBERIAN – Dinner For One

Albumul solo al lui Mircea Tiberian, aparut in 2013 are un titlu ce aminteste de celebra scenetǎ de teatru ‘Dinner For One’ transmisǎ la unele televiziuni din Occident în seara de Revelion. La începutul anului 2011 artistul a facut cateva inregistrari cantand la noul pian Steinway din aula Uniunii Compozitorilor din Bucuresti, inregistrari care au fost incluse pe un album solo, in care improvizatia joaca rolul principal. Concertul solo Mircea Tiberian se anunta a fi o reiterare actualizata a muzicii acestui album, un moment inspirat de instant composing si maiestrie improvizatorica. Ora de începere 20:30

GABRIELA COSTA & ALEX MAN – Lansarea albumului ‘Tempo de Amor’

Duo-ul Gabriela Costa si Alex Man este un proiect unic in Romania nascut in 2009, cand cei doi au descoperit pasiunea comuna pentru muzica braziliana, armoniile ei fascinante, inlantuirea lor surprinzatoare, melodiile seducatoare, ritmurile de choro, bossa nova sau samba.

In spiritul albumului ‘Tempo de amor’ pe care il vor lansa oficial in seara Jazz Compas Live, ei vor canta despre inimi fericite sau frante, exaltate sau indiferente, pasionale sau potolite, timide sau indraznete, care au primit iubire sau care asteapta inca, nesigure sau increzatoare, razvratite sau resemnate. Mai mult info la www.gabrielacostamedia.com si www.alexman.ro.

Ora de începere 21:30

Accesul publicului în sală se va face începând cu orele 20:00

BILETE EVENTIM >>>

Biletele pentru întreaga seară JAZZ COMPAS LIVE se pot cumpăra online si prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas)

(Achiziţionate la intrare în ziua evenimentului, biletele vor fi în număr limitat, vă recomandăm achiziţionarea online.)

Bucuresti, 08.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *