free download 78 travel guides written by experts

Duraziv lanseaza Duraziv cu Kauciuc AM 17

– adezivul flexibil creat pentru aplicari la temperaturi scazute si lucrari urgente

Compania garantează 10 ani o placare cu acest adeziv

Duraziv lansează Duraziv cu Kauciuc AM 17, un adeziv flexibil care se poate aplica pe vreme geroasă, la temperaturi de -5°C şi care se usucă extrem de rapid, în aproximativ 5 ore suprafaţa de gresie sau piatră naturală fiind deja practicabilă la trafic intens. În plus, produsul asigură un consum cu 30% mai redus decât cel al unui adeziv obișnuit, ceea ce permite şi economii financiare deloc de neglijat. Kauciucul® din compoziţie asigură durabilitate în timp şi uşurinţă în aplicarea produsului. 

Datorită Kauciucului®, noul adeziv este atât de eficient încât cu ajutorul lui se poate aplica un alt strat de faianţă, gresie sau piatră naturală, direct peste o suprafaţă de faianţă deja existentă.

„Duraziv cu Kauciuc® AM 17 este un produs de urgenţă, pentru cei aflaţi în criză de timp, care doresc să execute lucrări pe vreme geroasă, având siguranţa că nu vor apărea avarii ulterioare. Acest produs oferă posibilitatea de a nu mai pierde timp preţios cu îndepărtarea suprafeţei iniţiale de gresie sau faianţă” a declarat Marga Călin, Director de Marketing Duraziv.

Noul adeziv este recomandat și pentru proiectele de renovare rapidă a spațiilor comerciale sau a sediilor de companie care trebuie finalizate peste noapte, pentru a nu împiedica accesul clienților în magazin sau a angajaților în propriile birouri. Spre deosebire de un adeziv obișnuit, Duraziv cu Kauciuc® AM 17 permite lipirea rapidă de plăci ceramice peste placări mai vechi sau pardoseli încălzite, precum şi reparaţii rapide la placări mai vechi.

"Majoritatea constructorilor sunt speriați în sezonul rece de eventualele probleme ce pot apărea la lucrările de construcții. Materiale de construcții precum cimentul, betonul, ipsosul, adezivii sau gleturile, sunt sensibile la îngheţ. Cu toate acestea, există soluţii pentru fiecare segment în parte. Respectiv, în cazul adezivilor, am dezvoltat variante speciale pentru iarnă, care conţin cimenturi speciale cu căldură de hidratare mare şi cu întărire rapidă, reducându-se astfel riscul îngheţării " a declarat Marga Călin, Director Marketing Duraziv.

Adezivul AM 17 este un produs Expert din gama de adezivi produsă de Duraziv. Caracteristicile tehnice speciale şi aditivarea cu KauciucÒ fac din AM 17 un adeziv unic pe piața românească, care în plus este comercializat şi la un preţ corect. AM 17 de la Duraziv se poate folosi și pentru plăcile naturale închise la culoare, klinker, cotto sau pentru alte categorii de plăci ceramice.

Duraziv cu Kauciuc® AM 17 lipeşte foarte bine plăci ceramice absorbante şi porţelanate, la interior şi exterior, fiind indicat pentru terase şi alte suprafeţe expuse la factori atmosferici. Ingredientul Kauciuc® din compoziția adezivului accentuează cele mai importante două atribute pe care trebuie să le aibă un adeziv – durabilitatea în timp, susținută de o aderență deosebită, atât la suport, cât și la placă dar și lucrabilitatea superioară (ușurință în aplicarea produsului).

Duraziv garantează rezistența produsului timp de 10 ani de la data punerii în operă, cu condiția respectării normelor de aplicare și a indicațiilor din fișa tehnică a produsului.

Adezivul AM 17 este disponibil în varianta de 20 kg, suficient pentru placarea a 8 până la 10 mp și are un preț de listă de 49,6 RON. Produsul de comercializează în depozitele de materiale de construcții și în magazinele de profil.

Bucuresti, 22.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *