free download 78 travel guides written by experts

Dupa ce i-au cazut in plasa intinsa cu precizie, vedetele ii jura razbunare lui Dan Negru

Gabi Duţu vrea să îl otrăvească pe Negru

Vedetele din showbiz-ul autohton care nu au căzut până acum în plasa lui Negru pot fi numărate pe degete, iar cele care au fost prinse în jocul farsorilor îi jură răzbunare lui Dan Negru. Gabi Duţu i-ar juca o festă de zile mari: l-ar invita să bea o şampanie, despre care mai apoi i-ar spune că a fost otrăvită.

Liderul divertismentului, Dan Negru rămâne aproape de telespectatorii Antena 1. Emisiunea care a reuşit să prindă în plasă zeci de vedete, revine de marţi, 13 septembrie în grila de programe a Antenei 1. Farsele au depăşit în sezoanele anterioare barierele locale şi au ajuns să se întâmple pe meleaguri străine, iar telespectatorii au apreciat din plin ingeniozitatea emisiunii difuzate de Antena 1.

Dacă în sezonul trecut, Gabi Duţu, îndrăgistul interpret al lui Tudor din superproducţia Narcisa sălbatică, a căzut fără menajamente în plasa întinsă cu precizie de echipa de la farse, acum acesta îi jură răzbunare.

Complici la farsa lui Gabi Duţu, interpretul lui Tudor din „Narcisa Sălbatică”, au fost toţi actorii teatrului „George Bacovia” din Bacău, unde acesta este actor şi director artistic. La ridicarea cortinei, actorul nu a avut nici cea mai mică bănuială asupra capcanei în care urma să cadă fără menajamente. Nici nu a apucat să îşi spună replicile că o armată de spectatori „orbi” au şi început să vocifereze, să îşi caute câinii însoţitori sau alte obiecte, să se ridice pentru a merge la toaletă pe drumul cel mai scurt – adică chiar pe scenă.

De fiecare dată când îşi relua rolul, Gabi Duţu era întrerupt de câte cineva. Şi ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, actorul a fost asaltat de o fană înfocată care s-a agăţat de el, declarându-i iubirea şi pretinzând în gura mare că este amanta lui. Spre marea surprindere a lui Gabi, femeia a început să îi arate un album plin cu poze trucate cu ei doi şi declaraţii de iubire, certându-l că nu joacă în „Narcisa Sălbatică” alături de ea. Şocat de ceea ce i se intâmplase, Gabi credea că lucrurile nu se pot complica mai mult de atât însă s-a înşelat: chiar în acel moment şi-a făcut apariţia şi un poliţist, tot actor al echipei de farse, care în loc să aplaneze situaţia, a turnat şi mai mult gaz pe foc.

Întrebat fiind ce festă i-ar juca la rându-i lui Negru, lui Gabi i-a venit imediat în minte scenariul super producţiei Narcisa sălbatică şi a declarat: „L-aş invita să bem ceva, o şampanie, iar după i-aş spune că băutura lui a fost otrăvită. I-aş mai spune că mă simt răzbunat, mai ales că acum nimeni nu îi va mai putea cădea în plasă!”

De marţi, 13 septembrie, de la 20:20, Dan Negru revine cu un nou sezon promite farse cel puţin la fel de spectaculoase ca cele de până acum. Explozii, cascadorii, avioane în pragul prăbuşirii sau situaţii absurde sunt doar câteva dintre ingredientele unor farse de milioane de telespectatori, atent gândite de echipa de la Plasa de stele. Însă cu cât farsele sunt mai spectaculoase, cu atât şi dorinţa de răzbunare a vedetelor păcălite este mai mare. Nu puţine sunt vedetele autohtone care au promis să îl atragă pe Negru într-o capcană.

Bucuresti, 09.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *