free download 78 travel guides written by experts

Duminica aceasta, la “In puii mei” Bendeac e Badea

Vezi cum va intra în rolul prezentatorului!

Duminica aceasta, de la 20.20, Mihai Bendeac revine la Antena 1 cu multe surprize de senzaţie! Telespectatorii vor avea ocazia să-l vadă pe carismaticul actor în rolul unui cunoscut prezentator tv. Duminică, Bendeac va fi Badea! Bendeac nu va sta însă la celebra măsuţă din studioul “În gura presei” şi nici nu va comenta cele mai importante ştiri ale zilei, ci îşi va crea pentru personajul său o altfel de poveste, surprinzătoare şi cu siguranţă plină de umor. În ediţia de săptămâna aceasta a supershowului “În puii mei”, Mircea Badea, interpretat de Bendeac, este terorizat şi urmărit de maneaua hit a lui Liviu Guţă, “Un milion de bulgăroaice”. Invitat special în momentul de umor va fi chiar Liviu Guţă. Cum va reuşi Bendeac să intre în acest rol, rămâne de văzut duminică, de la 20.20.

Tot duminică, telespectatorii se vor reîntâlni cu Dinescu by Bendeac într-o ipostază cât se poate de artistică şi creativă. Dinescu va pune în scenă “Lacul Lebedelor” cu singurii dansatori disponibili, bărbaţi. La un moment dat, cei de acasă îl vor vedea pe Dinescu by Bendeac defilând graţios printre ceilalţi dansatori. Şi personajele Connect-R şi Velea se vor reîntoarce la “In puii mei”, Velea reuşind să ajungă în semifinala campionatului mondial de sumo.

Banciu, interpretat tot de carismaticul Bendeac, nu putea lipsi din această ediţie, aşa că, imperturbabil ca de obicei, negativist si insensibil, prezentatorul va reuşi să revolte şi să insulte în stilul caracteristic nişte vecini îndoliaţi. Prin modul său franc şi totodată grosolan de a fi, Banciu reuşeşte la un moment dat chiar să resusciteze morţii.

Săptămâna aceasta, cei de acasă îi vor revedea şi pe Arthur, Maria şi Goethe care vor să plece în America. Cei trei se duc, aşadar, la o agenţie de voiaj pentru a-şi cumpara bilete, fără a şti însă în ce oraş vor să ajungă.

Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *