free download 78 travel guides written by experts

Vedetele in spagat aseara la „Te cunosc de undeva!”

Te cunosc de undeva! cel mai nou transforming show a luat aseară startul la Antena 1. Opt vedete din România s-au transformat incredibil pentru a intra în pielea lui Freddie Mercury, Cindy Lauper, Anda Călugăreanu, Christina Aguilera, Gil Dobrică, 50 Cent, Maximilian sau Amy Winehouse. Prestațiile lor incredibile au făcut deliciul juriului și al telespectatorilor, însă surprizele primei ediții nu s-au oprit doar la spectaculoasele transformări ale celor opt concurenți-vedetă. Invitatul special al primei ediții a fost Mircea Badea, cel care pentru câteva minute a fost Ștefan Bănică Junior. În stilul caracteristic, Mircea Badea și-a încheiat prestația cu un spagat.

Văzându-l, Delia a dorit să le arate și ea telespectatorilor că poate face spagatul, lucru care i-a incitat și pe ceilalți concurenți, inclusiv pe Dan Helciug, care, deși era în fustă pentru că doar ce îl interpretase pe Freddie Mercury, s-a străduit să nu se lase mai prejos. Li s-a alăturat apoi și Maria Buză, cea care sâmbătă seara a încercat să fie Amy Winehouse.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *