free download 78 travel guides written by experts

Drumul spre celebritate al concurentilor de la X Factor a inceput

Au mai rămas câteva zile până la prima gală live

Duminică seara, într-o ediţie plină de tensiune şi emoţii, juraţii X Factor au ales concurenţii care îi vor reprezenta în galele live, etapa show-ului în care publicul va fi cel care decide cine rămâne şi cine pleacă. Timp de doua luni, finaliştii X Factor vor avea parte de un tratament special, demn de un artist în devenire. Drumul spre celebritate al celor 15 a început odată cu sosirea în capitală şi cu o transformare de look spectaculoasă care i-a făcut pe mulţi să fie de nerecunoscut.

Lecţii de canto, de coregrafie, repetiţii, probe de machiaj şi costume sunt doar o parte dintre activităţile ce vor deveni rutină pentru finaliştii X Factor. Prestaţiile lor de până acum i-au convins pe cei trei juraţi Delia, Cheloo şi Dan Bittman că merită un loc în galele live, iar acum vor trebui să demonstreze că pot deveni următorul super star al României. În sprijinul lor vin, nu doar cei trei juraţi mentori, ci şi o echipă de profesionişti care se va ocupa deopotrivă de imaginea şi pregătirea lor profesională.

Prima provocare la care i-a supus echipa X Factor pe finalişti a fost o schimbare de look spectaculoasă. O echipa de stilişti experimentaţi a ales pentru fiecare finalist look-ul cel mai apropiat de stilul şi personalitatea sa. Unii mai reticenţi la schimbări, alţi mai entuziaşti, concurenţii arată acum ca nişte adevărate superstaruri. Le-au fost schimbate frizurile, le-a fost schimbată culoarea părului şi au primit indicaţii în ceea ce priveşte vestimentaţia care li se potriveşte, astfel că mulţi dintre ei sunt acum de nerecunoscut.

Telespectatorii vor avea însă ocazia să îi cunoască mai bine în fiecare duminică de la 20.30, în timpul galelor live X Factor ce vor lua startul pe 11 noiembrie la Antena 1. De acum, publicul devine al patrulea membru al juriului, având posibilitatea să aleagă cine rămâne şi cine părăseşte concursul, dar şi să vadă un show total, făcut nu doar de cei 15 finalişti, ci şi se invitaţii speciali. La prima ediţie live X Factor, invitata specială este Alesha Dixon.

Bucuresti, 06.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *